Legalább nem beszél vissza, de az azért még se lenne olyan jó. Hát jah vannak jó helyek meg jó siratófalak, de ha motor van akkor mindenhol el lehet lenni mindegy h alföld vagy bakony.
Minekünk itt az alföldön a határ a játszótér a Bakonyba azért van lehetőség lépegetni
Azért ne vidd túlzásba,,mert majd mondja a kiscsaj,hogy akkor tömjed a CRM-et inkább
Remélem jó lesz azért lehet vele így is menni. Egyszer ha erre fele jársz meghívlak egy sörre vagy pálinkára vagy valamire úgy is már sokat segítettél.
Hát jah 160-as henger 34-es dellorto karbi + karbon membrán, Igen tudom h így csak találgatni lehet de úgy is ki van halva mostanában a fórum de ez azt is jelentheti h inkább motorozunk ami jó hír , ha nem sikerül meg csinálni lehet h elgurulok egy szerelőhöz.
Nincs mit töki,,,de érted ,látnom kéne a gépet,hogy konkrétabbat mondjak,mert így elég sötétbe tapogatózás
Mondom,,kalibráld a kuplungot fent,,hátha,,
Karbon membránnal szakítani fog azt garantálom
Majd valamit meg probálok alkotni, köszönöm sziszka a segítséget benned legalább bízhatok h segítesz valamit ki okoskodni egyébként ha a blokk össze áll megy rá nagyobb karbi és a karbon membrán.
azt mondtad nem aránylik a fordulat a sebességhez,,és a kuplungot is kicserélted
A kuplung jól bevan lőve?
Biztos jól raktátok össze felújításkor a váltó műt stb.-it?
Ballansz tengely jelölésen van?
az aztán egy komoly préseléssel volt akkor rekviálva,,,nyílván hidegen
azt vágod,hogy akkor úgyszar ahogy van?
Töki,,Endúrósok vagyunk ,,MI bárhol átmegyünk,bármin
Mindehhez egy CRM a legjobb párosítás ,,,uff Én szóltam
Azért ne vidd túlzásba,,mert majd mondja a kiscsaj,hogy akkor tömjed a CRM-et inkább
Merre szoktatok csapatni?
Motoros társak és márka társak vagyunk ,,Én ne segítenék
Jó lessz az ne fossá
Mondom,,kalibráld a kuplungot fent,,hátha,,
Karbon membránnal szakítani fog azt garantálom
próbálkozz a kuplungal,,,,kalibrálgasd
A kuplung jól bevan lőve?
Biztos jól raktátok össze felújításkor a váltó műt stb.-it?
Ballansz tengely jelölésen van?