Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgylegyen
ha széria a lánckerék akkor ilyent e : http://www.motorr.hu/7955/tsub...
Már beszéltem a szerelővel, mondta h vigyem el hozzá a mocit aztán megcsinálja garanciába szóval szerelnem se kell.
próféta szóljon belőled töki
Még egy olyan kérdésem azért lenne h milyen láncot vegyek a kis crmre?
Persze h vágom de garanciába meg csinálják legalább.
lecsúszott a persely?
az aztán egy komoly préseléssel volt akkor rekviálva,,,nyílván hidegen
azt vágod,hogy akkor úgyszar ahogy van?
Meg van a hiba, ez a 160-as henger perselyezet és meg csuszot lefelé egy picit a persely és ezért nem jó a henger fej tömítés. Magyarul hengerfejes.
Látom érted a viccet
Töki,,Endúrósok vagyunk ,,MI bárhol átmegyünk,bármin
Mindehhez egy CRM a legjobb párosítás ,,,uff Én szóltam
Legalább nem beszél vissza, de az azért még se lenne olyan jó. Hát jah vannak jó helyek meg jó siratófalak, de ha motor van akkor mindenhol el lehet lenni mindegy h alföld vagy bakony.
Minekünk itt az alföldön a határ a játszótér a Bakonyba azért van lehetőség lépegetni
Azért ne vidd túlzásba,,mert majd mondja a kiscsaj,hogy akkor tömjed a CRM-et inkább
Bakonyba ősze vissza erdőzni szoktunk. Én is titkolom aszony előtt, csakközbe a fejemhez vágja azt h jobban szeretem a motrom mint őt de hát ez van.
Az Asszony előtt titkolom,,de amúgy alkoholista vagyok
Merre szoktatok csapatni?
Ez a jó hozzá állás. Majd talán egyszer még motorozunk is egyet.
Ha egyszer összefutunk bebaszunk mint az állatok
Motoros társak és márka társak vagyunk ,,Én ne segítenék
Remélem jó lesz azért lehet vele így is menni. Egyszer ha erre fele jársz meghívlak egy sörre vagy pálinkára vagy valamire úgy is már sokat segítettél.
Ezek a variációk kihozzák belőle a maxot ,,,Nem baj az,találgatunk hátha ,,,senki se lehet távgyógyító
Jó lessz az ne fossá
Hát jah 160-as henger 34-es dellorto karbi + karbon membrán, Igen tudom h így csak találgatni lehet de úgy is ki van halva mostanában a fórum de ez azt is jelentheti h inkább motorozunk ami jó hír , ha nem sikerül meg csinálni lehet h elgurulok egy szerelőhöz.
Nincs mit töki,,,de érted ,látnom kéne a gépet,hogy konkrétabbat mondjak,mert így elég sötétbe tapogatózás
Mondom,,kalibráld a kuplungot fent,,hátha,,
Karbon membránnal szakítani fog azt garantálom
Majd valamit meg probálok alkotni, köszönöm sziszka a segítséget benned legalább bízhatok h segítesz valamit ki okoskodni egyébként ha a blokk össze áll megy rá nagyobb karbi és a karbon membrán.
ha jól akkor jól,,,,,te tudod ,nem Én
próbálkozz a kuplungal,,,,kalibrálgasd
Jól van ősze rakva és jelőlésen van a balansz tengely
azt mondtad nem aránylik a fordulat a sebességhez,,és a kuplungot is kicserélted
A kuplung jól bevan lőve?
Biztos jól raktátok össze felújításkor a váltó műt stb.-it?
Ballansz tengely jelölésen van?
És a kuplung csuszás mitől lehet ha jók a lamellák?
Azért anyíra nem fór vagyis nem hagytam h anyira fórjon.