Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tömités garnitúrát is vettél?enyém is mostvan generál alatt:D
10Nm-re kell őket lehúzni
Üdv minden motorsport barátnak. CRM 50-hez keresnék első féktárcsát.Valakinek esteleg volna ötlete?Előre is köszönöm.
csá
na mindegy,maradunk a jóbevált módszerekné,jómeghúz oszt csá ,na kössz mégegyszer,további JobbEstét
nemtudom !
jóhogy! kössz
mondjak nyomaték értéket? nem biztos hogy tudok, de lehet vissza tudom keresnie valahol hogy én mennyire húztam..
Na ezt jól összehoztuk cimbi KB.egyszerre írhattunk Lacikám hálám örökké üldözni fog
Már összefele rakom töki,és ami nem villan be az agyamba,hogy azt a 4db szaros csavart amialatt rugó van Azt Meddig húzgáljam meg..?
jajj bocs azt hittem most szeded szét. ha jól raktad össze azoknak keményen kell felfeküdni, tehát meg húzhatod izomból.
én már vagy 5x szétborítottam a CRM-et. azt a 4 csavart leveszed aztán alatta egy nagy anya és kész. összerakásnál figyelni kell a jelölésekre.
Jobb estét.na emberek,ami jó az előbb utóbb el is romlik,csak,hogy tuggyátok ,drága crm-em nagyon elrontotta magát,kb.egy szatyor cucc..na mindegy,már épülget de...lehet van aki vihog majd rajtam de fingom nincs,hogy ezen a kurva kuplungon meddig voltak a csavarok húzva,,mentségemre szólva enyhén ittas állapotban mertem szétszedni mondván,hogy HÖHÖJJJ miez nekem ,eddig a fos kuplungig minden faszán adta magát de most megakadtam,szóval aki szedte szét/rakta össze a gépet és tuggya a szisztémát az ne tartsa vissza ,hanem ömlessze rám az okosságot mer má a maradék hajam is kitépem
köszönöm!
vaterán láttam múltkor... itt a link

http://auto-motor.vatera.hu/al...
Hali!

Segítségeteket szeretném kérni. 125-ös crm-hez kéne hátsó felni lehetőleg minél olcsóbban :D Ha valaki tud valamit kérem írjon. Előre is köszi.
Sziasztok.
Cserélném Honda Nsr-em Honda Crm 80-ra.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
Köszi majd holnap meg probálom. Remélem jó lesz.
jaja
Mien feszesre állitsam a bovdent? H éppen h ne legyen laza?
a power bowdenje nem laza? ellenőrizd és állítsd be
Mind 2-őt meg csináltam új gyertya is van benne meg a levegőt is álitottam. És 6500-nál a torpanás mitől lehet. Megy mint az állat aztán meg torpan és megy megint tovább.
tekerj kettőt ki a levegőcsavaron. ha nem jó akkor vissza és gyertya csere
Hali! Mitől torpanhat meg a motrom 6500-as fordulaton? Utána ha sikerűl át pőrgetni akkor megy tovább. Meg alacsony fordulaton is(kb 2000) hirtelen nagy gázra meg fullad.