Jobb estét.na emberek,ami jó az előbb utóbb el is romlik,csak,hogy tuggyátok ,drága crm-em nagyon elrontotta magát,kb.egy szatyor cucc..na mindegy,már épülget de...lehet van aki vihog majd rajtam de fingom nincs,hogy ezen a kurva kuplungon meddig voltak a csavarok húzva,,mentségemre szólva enyhén ittas állapotban mertem szétszedni mondván,hogy HÖHÖJJJ miez nekem ,eddig a fos kuplungig minden faszán adta magát de most megakadtam,szóval aki szedte szét/rakta össze a gépet és tuggya a szisztémát az ne tartsa vissza ,hanem ömlessze rám az okosságot mer má a maradék hajam is kitépem
Mind 2-őt meg csináltam új gyertya is van benne meg a levegőt is álitottam. És 6500-nál a torpanás mitől lehet. Megy mint az állat aztán meg torpan és megy megint tovább.
Hali! Mitől torpanhat meg a motrom 6500-as fordulaton? Utána ha sikerűl át pőrgetni akkor megy tovább. Meg alacsony fordulaton is(kb 2000) hirtelen nagy gázra meg fullad.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Segítségeteket szeretném kérni. 125-ös crm-hez kéne hátsó felni lehetőleg minél olcsóbban :D Ha valaki tud valamit kérem írjon. Előre is köszi.
Cserélném Honda Nsr-em Honda Crm 80-ra.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu