Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akk ez is 125 crm-re ugye?
hogy fogyasztana? Lezabálja a fejedet olyan 6-7 litert beránt Mondjuk annyira nem ismerem,Nekem 125-ös van ,DE Egy van itt nálunk a városba,,,,ugyanúgy szedi a lábát mint egy 25-ös,, csak rakd hozzá az 50 lóerőt Egy-Kettőbe valami brutálisat gyorsul a gyereket nem láttam még "utazó sebességben" közlekedni úgyhogy erről Én nem tudok nyilatkozni
Heló srácok!
Kérdés.:a CRM250 hogy fogyaszt ha olyan 110-120 al járnék vele?
Egyáltalán mennyi ezeknek az utazósebessége gyári áttétellel,ill mennyit forognak ha 100al megyek?
Azt most nem futotta be a keret. De majd nyár elején kap új festést csináltatok rá sport kipufogó rendszert meg majd akkor a karbon membrán és még lehet h 1 nagyobb karbit is kap, most még egy lánc szettet kell vennem rá meg feltenni az első cross gumit.
mikre rá nem lehet itt jönni egy kis segítséggel mi? Na akkor a gépezet összált? Karbon membrán? Mert a múltkor arról pofáztunk,,
Lusta nem vagyok csak a másik meg olyan szép. De ez még sose jutott eszembe
Freestyle mutatvány lett majdnem? Egyébként craft-i,,lusta vagy a --VÁLASZ ERRE-- opcióra kattintani? csak kérdem
Hát jah a hülye fordítva akart menni, 6-ba úgy döntött h megelőzi a hátulja az elejét, de csak vissza sikerült parancsolni.
csak bánnyál vele okosan,nehogy ő rugjon seggbe téged
a kuplungot azzal tudod kinyírni ha csúsztatod mint a szart ,,160-as henger ide vagy oda
Amúgy komoly lett a gép. Megy mintha seggbe rúgták volna
Tuti jól van összerakva csak azt mondták h 160-as hengerel ki lehet nyírni a kuplungot és érdekelt volna h ebbe mi igaz és h egyáltalán mik a tünetei.
a kuplung?
Szia! Nem lehet, hogy a dugattyú fordítva került bele? A stiftek előre vagy hátra néztek összerakásnál? Üdv
Tudom h közbe hülye kérdéseim vannak de legalább nincs elhanyagolva a fórum
Hali. Hogy tudom meg h nem bírja a kuplung a 160-as hengert?
eladó honda crm/nsr 125 henger és főtengely a hengert hüvelyezni kell a kettő együtt 8 ezer forint
Sziasztok ! nemrég vettem crm 125-t, és rá 1 hétre estem is vele akkorát egy nyomvályú hatására, h a hütőm alja kilyukadt, ezért be is állt a dugó. most ott tartunk h meg van fúrva, először beindult miután bekerült az uj dugó, de 10 méter múlva leállt, és azóta nem lehet berúgni, még az uj gyertya és uj hengerfejtömítéssel sem. Úgy tünik kompresszió nem megfelelő neki, és mivel annyira nem értek a motorhoz ,megkérdezném mik lehetnek sztetek a lehetséges problémák?szikra van, karbihoz nem nyúltunk még. köszi előre is a hasznos tanácsokat(:
Amit a képen láttál azt elvitték. Van egy másik. Az ára 3e.
Heló honda 022 a trafónak amiből a gyertya kábel jön ki annak mennyi lenne az ára?
Sziasztok! Eladó néhány CRM125-ös alkatrész. Ha valakit érdekel, írjon!