Nem túl komoly pénzért nem kap komoly gépet az ember. Állítólag jobb mint az xl. Igazából a 350-es lenne az ésszerűbb választás, hogy asszonyka is kiélvezhesse a motorozás örömeit. Ne pedig az R1-el próbálkozzon. A 600-as is nehéz lenne neki szerintem
Köszi az infót neked is. Pontosan ez az eredeti elképzelésem (600 4T), ez a CRM csak beugrott mert jó vétel lenne (és rendszámos), de.....
Minden nap gondolkozom rajta, de le fogom beszélni magam róla pont azért mert nem eszik keveset és a jó olaj is hozzá 3500 Ft.
A CIRMI, csak 10 lityit eszik százon
Ha papiros-rendszámos-kisfogyasztásúban gondolkozol akkor ne CIRMIT, hanem legalább 600-as 4T vegyél
A CIRMI-t 50/125-ösnek érdemes használni
öööö az első számú favoritom is ennyire van kiírva. Ennyit hirtelen nem tudok rászánni.CRM-et találtam occóért. Ha a 350-esre nem tudunk megegyezni akkor occó crm-et veszek lehet. Annak van papírja? Mert nekem csak olyan kell.
vedd meg az én volt gépemet. 220 ért adják, és erre kiváló, városban nem tudod úgy megnyelezni hogy 8 nál többet egyen, viszont a 160as hengerrel, arrow kipurendszerrel meg a sok finomsággal szépen jön kerékre,
nem nagyon tudok normálisan közlekedni az a baj. Pont ezért akarom letenni az R1-et a hétköznapokból és nem azzal járni melóba. Természetesen nem az autók között randalírozok, de ahol lehet ott csak-csak húzom neki meg egy kis egykeróóóó. De ugye a yamahával nagy a tempó így a városban és jobb félni mint megilyedni . Ezért akarok vmi endurót szaladgálósnak meg kerekezgetni vele.
nekem sem a CBR-el na de ez a 12 ez úgy volt hogy elmentem miskolcra ( 60 km ) nyélen ! úgy hogy végig 140 -el, faluba sem lassítottunk akkor beverte...
amúgy 8 ból jöttem ki ha jobban huzigáltam. ha gyári a cucc szerintem 6-8 között kijössz normába
az szép.
Ennyit az R1 -emmel sem sikerült még megetetnem
Akkor kicsit elgondolkodok még ezen bár ez amúgy is a 2 helyen van. Első számú egy 350 4T gép.
Ja, és tuti (ha lesz), hogy sm szettet is szeretnék majd alá, akkor kikérem a tapasztalatodat hogy is kéne nekiállni. Láttam te már túl vagy egy ilyen projekten
Igaz az már rég volt, 1992-ben, talán igaz sem volt
Minden nap gondolkozom rajta, de le fogom beszélni magam róla pont azért mert nem eszik keveset és a jó olaj is hozzá 3500 Ft.
Ha papiros-rendszámos-kisfogyasztásúban gondolkozol akkor ne CIRMIT, hanem legalább 600-as 4T vegyél
A CIRMI-t 50/125-ösnek érdemes használni
papír meg ilyen hüleségekkk na az nem van
amúgy 8 ból jöttem ki ha jobban huzigáltam. ha gyári a cucc szerintem 6-8 között kijössz normába
Ennyit az R1 -emmel sem sikerült még megetetnem
Akkor kicsit elgondolkodok még ezen bár ez amúgy is a 2 helyen van. Első számú egy 350 4T gép.
Hány lovasok általában (kb30)? Lehet velük huligánkodni? Mert arra kéne
információ 5000 ft / db