Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem túl komoly pénzért nem kap komoly gépet az ember. Állítólag jobb mint az xl. Igazából a 350-es lenne az ésszerűbb választás, hogy asszonyka is kiélvezhesse a motorozás örömeit. Ne pedig az R1-el próbálkozzon. A 600-as is nehéz lenne neki szerintem
Nekem vót, hát az nem 1 nagy durranás!
Igaz az már rég volt, 1992-ben, talán igaz sem volt
XT 600 lenne a cél, de ha mostanában nem veszek, akkor tavasszal lövök egy supermotot inkább.
Köszi az infót neked is. Pontosan ez az eredeti elképzelésem (600 4T), ez a CRM csak beugrott mert jó vétel lenne (és rendszámos), de.....
Minden nap gondolkozom rajta, de le fogom beszélni magam róla pont azért mert nem eszik keveset és a jó olaj is hozzá 3500 Ft.
jól beszélsz!
én szerettem nagyon, úgy állnék anyagilag, bármikor vissza vásárolnám hobbi motornak!
A CIRMI, csak 10 lityit eszik százon
Ha papiros-rendszámos-kisfogyasztásúban gondolkozol akkor ne CIRMIT, hanem legalább 600-as 4T vegyél
A CIRMI-t 50/125-ösnek érdemes használni
Ja ,talán hiányzik a CIRMI, neem?
RÉSEN vagyok
mindig ott tűnsz fel ahol szükség van rád.... hogy csinálod?
akkor ez nem kell neked...

papír meg ilyen hüleségekkk na az nem van
öööö az első számú favoritom is ennyire van kiírva. Ennyit hirtelen nem tudok rászánni.CRM-et találtam occóért. Ha a 350-esre nem tudunk megegyezni akkor occó crm-et veszek lehet. Annak van papírja? Mert nekem csak olyan kell.
vedd meg az én volt gépemet. 220 ért adják, és erre kiváló, városban nem tudod úgy megnyelezni hogy 8 nál többet egyen, viszont a 160as hengerrel, arrow kipurendszerrel meg a sok finomsággal szépen jön kerékre,
nem nagyon tudok normálisan közlekedni az a baj. Pont ezért akarom letenni az R1-et a hétköznapokból és nem azzal járni melóba. Természetesen nem az autók között randalírozok, de ahol lehet ott csak-csak húzom neki meg egy kis egykeróóóó. De ugye a yamahával nagy a tempó így a városban és jobb félni mint megilyedni . Ezért akarok vmi endurót szaladgálósnak meg kerekezgetni vele.
nekem sem a CBR-el na de ez a 12 ez úgy volt hogy elmentem miskolcra ( 60 km ) nyélen ! úgy hogy végig 140 -el, faluba sem lassítottunk akkor beverte...

amúgy 8 ból jöttem ki ha jobban huzigáltam. ha gyári a cucc szerintem 6-8 között kijössz normába
az szép.
Ennyit az R1 -emmel sem sikerült még megetetnem
Akkor kicsit elgondolkodok még ezen bár ez amúgy is a 2 helyen van. Első számú egy 350 4T gép.
az én piszkált gépem annyit evett NYÉLEN 160as hengerrel
neee
NYÉLEN 12 :D:D:D:D:
FOGYASZTÁS 4l?
jókat lépnek,, szerintem nincs 30 de egy jó kis polini hengerrel vagy valami nagyobbal egész komolyan lehet velük vandálkodni
Így már félve kérdezek kicsit de bekockáztatom
Hány lovasok általában (kb30)? Lehet velük huligánkodni? Mert arra kéne
jesz. amit tudok segítek

információ 5000 ft / db
Ja, és tuti (ha lesz), hogy sm szettet is szeretnék majd alá, akkor kikérem a tapasztalatodat hogy is kéne nekiállni. Láttam te már túl vagy egy ilyen projekten