Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és 125-ös
Szevasztok gyerekek lenne egy keresztkérdésem van egy 94-es crm a haveromnak és azt szeretném megkérdezni ,hogy gyárilag a henger nicasilos e mert szeretnénk megfuratni csak akkor lejön ez a réteg ha esetleg van e rajta a választ előre is köszönöm üdv mindenkinek!
meg egy hátso rendszámtarto lámpával meg egy indexel 4eft 06703859600
elado crm 80 váz 4000ft,2 elsö teloszár 35mm átm 6eft a 2, elsö idom 2500ft müszerfal 6000ft és egy cr80 hátso kerék 5000ft tel:06703859600
heló.a jobboldalán van a szintjelző,a KÉT VONAL KÖZÖTT legyen a szint,pont középen,az se jó ha kevés van benne,az se ha sok
Heló most újítottam be én is egy crm et és leszeretném dobni a váltóból az olajat de nem találtam semmi jelzést hogy mennyi kell bele nem tudná valaki megmondani? köszi
Szeva.NGK BP7ES,a gyári,vagy ha tetszik a saját gyertyája ,három éve ilyennel lövöm
sziasztok 125 ös crm be mien gyertya kell? másik kérdés szerintetek bemerjem vállalni a Piliscsév(Bptöl 35 km)Törökszentmiklós túrát földúton vele? jóállapotba :Dvan és hétvégén is mentünk 1 100 km es túrát nincs valami térkép a földutakról?:D ez lehet hülye kérdés volt bocsi
Jelentem alássan sikerült kierőszakolnom azt a kurva tengelyt, szóval nem kellenek távtartók... 3 napi kemény szopás után megadta magát. Egy féknyereg tartóba, meg egy tengelyembe fájt az egész....
Szóval egy jótanács: MEG KELL ZSÍROZNI AZT A TELIBEVERT TENGELYT, KÜLÖNBEN ÖSSZEROHAD AZ EGÉSZ.
Ja és nem én mulasztottam el a zsírzást, hanem valamelyik nagyonokos előző tulaj...
Na új kérdés.
Valakinek nincs otthon elfekvőben távtartója hátsó kerékhez, mert én felvásárolnám...
Köszi! Már flexszel estünk neki, de az sem segít. De ha találkozok az előző tulajjal, azért jól megrugdosom a fejét, hogy legközelebb eszébe jusson megzsírozni azt a kurva tengelyt, ha már egyszer visszateszi...:@:@:@
Hát ez akkor orbitálisan összevan gyógyulva.az enyémnek mind a két csapágya szar volt,be is volt rohadva,de kilehetett ütni.mást sajna nemtudok mondani,hüjeséget meg nemakarok,remélem megadja magát a rohadék,soksikert üdv:Zoli
Már próbáltunk úgyis, tekergettük mindenfele, a féknyereg tartója már el is tört....
Ragd fel emelőre,vagy bakolj alá,hogy a hátulja pont nelegyen terhelve,a jobb oldalt fogjálrá kulcsal,tekersz egy párat-ütsz,tekersz egy párat -ütsz,kikell neki jönni.
Hát már kapott a pofájára, de nem akar kijönni. Szóval a csapágy van berohadva vagy a távtartó... Te hogy szedted ki?
Köszi!
Heló.ha letekered balról az anyát,odaraksz egy kemény fát és rábaszol kalapáccsal kikell csúszni mint az állat.ha nemmozdul akkor a csapágyak rohadtak!az enyémnek is ez a gyíkja volt,már a kerék is szorult.
Tiszteletem, megint én lennék!:D
Az lenne a kérdésem, hogy nektek nem szokott beragadni a hátsó tengelyetek? Mert én próbálkoztam kb 2 órán át kiszedni, de semmi eredmény, faterom is próbálta, neki ment beljebb egy kicsit, de nem kicsúszott a tengely, hanem kinyomta a lengőkart, szerintem az a szemét távtartó van berohadva, vagy nem tudom mi van vele, de már idegbajt kapok...
Ha valakinek van tippje, akkor nagyonszépenkérem hogy írjon, mert fontos lenne...
CRMbalázs tudnál képeket rakni fel, a gépsárkányodról, hogy hogy festett sm szettel? Mert csak azt az egy képet találtam a profilképeid között, de elég bitangul néz ki.
Nekem is most sikerült szert tennem macskalámpás nsr felnijeire , már csak el kéne juttatni valahogy hozzám, meg ki kéne bírnom míg ideér...
Peace!
nekem 40 ezrembe került ... 10 esre gondoltam de ha neked az sok érte mondj más árat!
Nos, Tisztelt CRM tulajok.
Supermoto szettet tennék a CiRMos alá, de csak fűzött felni jöhet szóba. Ha valami 50-es derbi vagy ilyesmi csettegő kerekeit teszem be alá, akkor az elbírja? Mert szerintem el kell hogy bírja, viszont ha még egy felnit szétkúrok, akkor gyújtom fel az egészet...
Köszi!
Nem tudom de 142 vel csak dadog ez egész karbi monyákolt .
7000 nél megtorpan nem akar forogni nagyon nehezen kinyit a power akkor nagyon jó de nagyon nehezen nyit
szerinted mi lehet?
mondj te 1 árat hogy mennyire gondolsz.
Hello a hüvelyt tudom már csak odaadni mer crm mellé let 1 nsr is és aba kelet . De ha a hüvely kell akor mondj rá 1 árat
A FőFúvóka gyárilag 142-es!Legalábbis a 28-as Dell'Orto-kba.Ilyen van rajta?Ha ilyen,hogy került bele 100-as?
Hello engem érdekelne és azt szeretném kérdezni h mennyibe kerülne.