Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Multidéző

Tiffany az egynyolcad literes Jogfin, avagy a CRM 125 LaciCRM módra

a membrán tuning mert más a vastagsága és gondolom kisebb szívó hatásra nyit vagy nagyobbra vagy valami ilyesmi..
Ez mitől tuning? És használhat is?
http://italmondo.hu/index.php?...
talán
A Hengert már eladtam.Ha a VERTEX komolyan érdekel akkor írj,majd megadom az e-mail címem és üzletelhetünk ,mint lentebb is írtam vadi új,a csomagból én bontottam ki,D-és vagyis 54mm-es,20000ft-ért tied!
a wertex lehet h érdekelne hengered nincs?
Honda hm cre 50-es motromat szeretném tuningolni, Minarelli am6-os blokk van benne.
Ha DR tuning 70 ccm-s hengerszettet teszek rá akkor a gyári főtengely birni fogja ?
Üdv motorostársak .sztori a következő:3 hete vettem alkatrésznek egy 125-ös NSR-t amivel járt ez a két dugattyúszett,nekem nincs rájuk szükségem mert nemrég újjítottam fel a hengertájékot...A VERTEX vadonat új (én bontottam ki) D-és ,ára:20000ft,a METEOR C-és,kb.10percig volt használva mert később döbbent rá az előző tulaj,hogy két számmal kissebb mint amekkora kellene így az ára 10000ft,ha valakinek valamelyik kellene írjon,megegyezünk,bárhova elküldöm,SZÉLES UTAT!
És a hátso kipufogo dob az mindegy h mien csak 125-ős 2t-re legyen?
biztosan használ. anno nekem is nem valami nagy karbi volt fent, és sokan ajánlották hogy jobb lesz a nagyobba,
28-as delorto.
hanyas van most ?
Egy DellOrto VHSB 34mm-es karbitol jobban menne a 125-ős crm-em? Plusz venék hozá karbon membránt. Érezhető lenne? Menyit dobna rajta?
ó fákkjeee
Oh bocsi hogy duplán postolok de lemaradt az h a CRM 125 vagy a 250est lehet jobban tuningolni vagy hogy melyikhez van több alkatrész?:)
Hellosztok:D Crm 125ösöm van tudnátok bontókat írni meg olyan boltokat ahol esetleg lehet hozzá kapni alkatrészeket mer tavaszra teljesen felakarom újitani a válaszokat előre is köszönöm
next level
Hali nektek!
Valakinek CRM 250 ? Kérdeznék 1-2 -őt, kéne általános infó róla.
Köszi
nekem ugy jön ki keméyn terepre 7-8 liter h eddig a gyári szar gomim volt most van cross így nemfogja szétpörögni magát ezért remélem kevesebb lesz
tudnátok segíteni van egy 125 ös crm em és a gyujtása szarakszik gödrökbe mentem vele és elkezdett fulladni alul nagyon fulladt és nempörgött ki rendesen aztán bese indult durrogott aztán nagynehezen betoltuk akk járattuk mentem vele pörgettük utána mér jóvolt ésmost megint nem jó ha valaki tud segíteni h mi szokott elszaródni azt megköszönném.szikra van. énvalami kontakthibára tippelek.előre is köszi
hát ezaz. enyém nagyon nem gyári volt
Nem tudom hogy ti mit csináltatok ezekkel a motorokkal de ennyit nem kéne fogyasztania... az enyém gyári állapotú és vegyesbe kb. 4.2l-el járok el vele. Amikor meg lementem a Balatonra akkor 90-es tempónál 3.5l-et fogyasztott, de amikor meg csak terepen mentem akkor se volt több 5.5l-nél.
nekem 7 liter körül van 100 on 125 ös crm ugyhogy terepen kapja azért rendesen gyengepont nekem még csak a fékkel volt bajom:D
Hali sziasztok, véleményeteket kérném!, most tervezek 125 vagy 250 crm gépet venni, csak papirosat, fogyasztásuk mennyire durva?, aprilia rxhez hasonlítva mienek, mert nekem volt egy 160as aprilia rxem, és igen meggyőző volt, 250hez húz a szívem jobban hiszen az csak erősebb lehet, de gondolom 10körül kajázhat kímélő használatnál mennyi a fogyasztás 7literrel el lehet vele menni ha nem a hétvégi motorozásról van szó? Ja és az apriliának a főtengely a leeggyengébb alkatrésze a honda crmeknél mennyire bírja a főtengely? Vlaszotok előre is köszi
LaciCRM e-mailen fel tudom venni a kapcsolatott veled? lenne pár kérdésem. Előre is kőszi