Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!

Fő fuvókának mekkorának kelne lenni úgy tudom 142 ehelyett 100 as van bent hátul a karbi légszűrő oldalán a féklevegő furat be van csavarozva!
Gyerilag is be van dugaszolva?
Helló.Lehet csak egy dugulás bassza az eget valahol,szisztematikusan nézd át a rendszert,beleértve a powert is!De nézzél bele a baloldalba is ,nehogy az legyen mint az enyémmel,,,begyűjtött magának egy kis taknyot.
Helló!

Van egy crm 125 öm 6500 nál elkezd dadogni nagy nehezen kinyit a power utána jó.. DE ha leesik a fordulat megint kezdi
Szerintetek mi lehet?

Köszi
Üdv mindenkinek!
Van egy alig használt 12 fogas jt első lánckerekem 125ös crm-hez.
2000 ft+postáért el tudom küldeni. Új ára a boltban 2500 és 3000 között mozog. Ha valakit érdekel írjon. Motoron maximum 40 km-et lehetett!
Szevasztok.Hát röviden imádott 125-ös CRM-em addig addig,hogy kért magának egy teljes nagyszervízt(mondjuk nem mintha szükségem lett volna rá),volt egy pár dolog amitől infarktust kaptam,félkiló vizes trutymó a gyújtásrésznél,másfél centis hézag a gyűrűkön...a műtét előtt beszereztem egy pár ábrát a tipusról,hogy mégis tudjam mivel állok szemben,nekem jól jött,ha valakinek hasonló gondja lenne a rajzok az Adatlapomon vannak a Képeim közt! ÜDV és ne felejtsétek az isten is CRM-el jár!:)
CRM 50-80 ra van a hütőre matricánk ha valakit érdekel
Kemény 3500.- HUF

Egyedi igényeket is kielégítünk!

Ha bármi kérdés van akkor ne itt hanem e-mailben és telefonon érdeklődjetek!

Köszi!

üdv:George
www.motormatricak.hu
info@motormatricak.hu
www.felnicsikok.hu
viszlát crm fórum :D max segítek...nem volt olyan hibajelenség ami nekem nelett volna :D:D::D
jaja
vagy esetleg vezeték h nem e tört! bár az elég macera
akkor most elpasszoltad a CRM-et ? ?:D
Lendkereket nézd meg hogy a hején van e énis szívtam vele sokat mert előrébb jött és nem ott kapt aa jelet! jol húzd rtá az anyát!
Jah LACIIIIII bizniszeltem egy 125 Kx et :D:D::D:D:D: 89 igaz de hallod gyári !
meguntam az apró hibákat :P
Sziasztok érdeklödnék hogy nincs-e valakinek 90-es évj. CRM 125-höz gyújtáselektronikája?Megvan már a motorom vagy 6 éve mindig üzembiztos volt,mentem vele egy kört és azóta nemindul be,nincs szikra,gyertya trafó az tuti jó,valami tippetek?Megköszönném ha segítenétek!Üdv:Zsolt
találtam elore 12 est hátra meg 44est :)
hallod nétem több blokkot ebbol az évjaratbol és nincs oda kötve power nem lehet h elektronika vezérli?:S
na mivan E ?
hello ha kel valakinek van nsr/crm 125 91 es évjárat első hátsó lánctányérom gyári JT első zsirnagyon de ha kell küldök képet hátsó se rosz! első 13 hátsó 40 fogas árban megeggyezünk
az NSR kerékbe fúrtam két pöcköt ami hajtja a CRM csigát. így 15km-et csal de működik
Helló nekem is egy crm-em van ugyanjen malossi hengerrel hova van kötve neked a power a blokba? mert én nemtalálom rajta bár powerem sincs elvan vakolva szeretnék bele.
Meg dugó kellene a malossiba de nemtalálok sehol nem e tudnál segiteni hogy hol keressek?
Neked a blokk gyárilag poweres vagy elektromos power van benne?
Köszi Helló
kész vagyok az sm átalakitásokkal . már csak a kilométer orát nem tudom öszehozni h müködjön hogy a szarba lehet azt megcsinálni az nsr kerekeknél?
sztem így kompletten 15e-t simán megér
Mennyiér adod amugy a kereket?
íme:
délután rakok fel neked
küllőméret?
cr 80as hengerfejet keresek!rossz is érdekel!meg keresek 38as keihin pj hez szivatót! (pwk nem jó,és a 34esé sem)segítsetek,hol találnék? e bayon(usa) van,de nem is válaszolnak!
valakinek nem kel egy vadi uj hüvely meg egy vertex dugo nagyon jo álapotba gyürüvel csapszegel ?