Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tud valaki eladó Honda Cr80 vagy 85-öst ? 1998-2004-ig
250.000Ft körül
Köszi!
képet tudnál?
Ha érdekel, nekem van egy első kerekem gumival, tárcsával, tengellyel együtt.
ohh köszi:D lehet énis beruházok 1re
ezek nsr felnik
az egész olcsó volt azt tudod hogy a felni mirölvan?
A 2 felni 9 ezer forintomba került gumistol mindenestől kivéve tárcsák előre 5 ezerér vettem tárcsát... a távtartokat az esztergályos 3 ezerér csinálta meg még jön előre a sárvédő az 6 ezer
megkérdezhetem mennyibe voltak a felnik és mienek? köszi
köszi szépen
kúl
hm komoly :D az esztergálások kész vannak . hála neked :D még multkor raktál fel képet.. anak alapján :D fasza minden :) már akor csak ez az eslő fék távtartó kel és kész is :D meg még átfestem a felniket mer ronda zöldek
3 db laposvasból
NSR kerékhez !
na
hmm . megint vettem super moto kerekeket a hátulja már kész . még az eleje van hátra nem tudja valaki hogyan csináljam meg a fékhez a távtartót?
Nézd meg a termosztátot. a hengerfejbe csatlakozó csonkba van építve. ha ez sem akkor ellenőrizd a hűtőt nem e koszos, ha ez sem jön be akkor hengerfejpakolás vagy vízpumpa. más ötletem nincs. sok sikert
hali laci amint láttam te vágod itt a crm es dolgokat nemtudnál segíteni olyan problémám lenne hogy forralja a vizet légyszives ha tudsz segítselőre is köszi
nemis az a lényeg hanem nagyobb kéne:S
me igy megy végre 3000et :D 40 fogasam van most kéne vagy 50 vagy elore a 13as helyett kisebb vagy nemtom 250es crm eken mien van hátul...hátha!
megneztem a malossit lehet tenyleg 180as :D
Nincs valakinek eladó CRM lánckereke? Omli barátunknak
okés ogre, írtam neked msn-en is

30/8278943
Cső Laci Omli vagyok (végső) add már meg számod vagy msn valami vettem motort kene help :D köszi csumi
sziasztok!
valakinek nincs eladó első kereke/felnije crm125-höz, mivel kitört 10 küllőm, amit 25.000Ft-ért tudnának megcsinálni... -.-" vagy ha valaki tud ilyen küllőket szerezni olcsóbban, azt nagyon megköszönném!
peace!
Üdv mindenkinek ! keresnék eladó honda crm 125-öt remélhetőleg szép esztétikai és jó motorikus állapotban lévőt! akinek van vagy tud az irjon.170 ezer forintot tudnék érte adni! msn: marko-1414@hotmail.com tel:06204617315