Én még mindig azt mondom,hogy ez a király vas: http://www.servicehonda.com/06...
Gyógyulást Laci! Ha esetleg villa kell a KTM-re azt tudok olcsón(remélem nem lesz rá szükség).
hát nem akarom részletezni mert ez egy nyilt fórum a lényeg a lényeg hogy 2es nyélgázon hátulról belecsattantam a kocsinkba. de szerencséra az astrának semmi baja, az a lényeg mert imádjuk azt a kocsit.( nem is éártem hogyan uszta meg) a motort meg ki tudom javitani, én meg ... begyógyul a pár véraláfutás meg a két kezem
Ezek a 500,vagy 450 esek hát szerintem megérhetik a pénzüket,nekem 125-ös van 2T a verseny pályán is megálja a helyét meg az utakon is egyaránt szerintem kategóriájába az eggyik legjobbak között van.. . . .
Helló
Tud valaki valamit a HM derapage 50-es supermotóról ? Atz mondták ugyan az mint a crm 50 csak supermoto de ha Honda akkor mért HM van ráírva és Honda sehova? Kűl milyenek ezek a gépek?
de, lassan elteszem magam, holnapra sok mindent beterveztem
1111!
fekete lesz, nagyjából már kitaláltam az új designt. összerakni leghamarabb kedden tudom, mert addig nem leszek itthon(gépközelben sem). most úgy néz ki, hogy addigra meg lesz minden (festés, henger, dugó) szóval csak össze kell pakolni. jó érzés, hogy az új, szép alkatrészek itt várnak a garázsban, de nagyon mélyre kellett nyúlni a pénztárcámban.
micsoda? a szimering nem eheti meg, egyik műanyag másik meg edzett fém. ez tökre ellentmondana mindennek nem csak simán koszos? hát ezt nem tudom elhinni. ha raksz be fényképet elhiszem
holnap meg asszem kész lesz a hengerem + jön a dugó is
http://www.servicehonda.com/06...
Gyógyulást Laci! Ha esetleg villa kell a KTM-re azt tudok olcsón(remélem nem lesz rá szükség).
az jó lenne CR az utakon....
de én néztem az új modelleket,(krossokat)de ott csak 4T -ek vannak CR_F - meg ezek....
hátulról beledurrantam a kocsinkba
jókis CRM visszasirom
Tud valaki valamit a HM derapage 50-es supermotóról ? Atz mondták ugyan az mint a crm 50 csak supermoto de ha Honda akkor mért HM van ráírva és Honda sehova? Kűl milyenek ezek a gépek?
1111!
fekete lesz, nagyjából már kitaláltam az új designt. összerakni leghamarabb kedden tudom, mert addig nem leszek itthon(gépközelben sem). most úgy néz ki, hogy addigra meg lesz minden (festés, henger, dugó) szóval csak össze kell pakolni. jó érzés, hogy az új, szép alkatrészek itt várnak a garázsban, de nagyon mélyre kellett nyúlni a pénztárcámban.
holnap meg asszem kész lesz a hengerem + jön a dugó is