Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen szerintem az már jó is lesz.már csak a kuplung meg a csapágyak kell betenni de mikor lessz időm. . . . . .
jön a suli holnaptól
szóval a hengerfejed mindig is jó volt? ha kicsit jobban megnézed biztos tudtál volna spórolni vele pénzt, időt.
Én az enyémet mostanában fogom összerakni, csak még nem volt időm elhozni sem a vázat sem a hengert...+ pár apróság még van amivel foglalkozni kell.
Nem tudom hogy hogyan de vette a levegőt a h.fej meg a termosztat tartó vagy mi az na mind1 de között volt rossz a pakolás úgyhogy nem kellet levennem a fejet
és miért?
Már készül a gépem mert megvettem a csapágyakot meg megvan hogy mért nyomta annyira a vizet is,meg már csak a kuplung zsinórom maradt hátra ami elszakadt sajnos.. . . . .
az meg nekem nincs.
emailben meg nagy.
nincs msn em csak skypom
aztsem sikerül.
robicrm, msn en tudok küldeni neked egy manualt, amiből esetleg ki tudnád bogarászni
hát jó lenne. . . .
fogísd le a neten
Hát köszi majd gondolomformán öntök bele,de ha megtudtok vmit azért irjátok meg
valahogy ugy kéne bele, de jólenne neki pontos érték én meg nemtudok olaszul
az enyémből olyan 2-3 deci csuroghatott ki....
nemtalálom sehol, menyi olaj kellene
Zalaegerszeg csapágybolt,mondtam a számotés adták.Lehet nemsokáig birja
hát lehet csak sima szimering, ammeg valamivel gyengébb. de ellátja a feladatát tökéletesen csak kérdés meddig
hát milyen szimering lehet
azt kért és nem azt adtak vagy mi?amúgy kellene nekem is egy pár.. . . .
1000ft az nem is sok érte azt hittem drágább
énsem tudom de utánnanézek neked
még mindig nemtom mennyi olaj kell bele
akkó ase telószimering...
Hát teszek bele,de nem tudom hogy 1 decit vagy 1 litert.Amugy 1000 ft volt a 4 db 40*55*8
állandóan nyomja ki a vizet.
a DT-n meg meg se mozdul neki a hűtőbe a víz,ha gázolom ha nem.
ha enyémen meghúzom a gázt akkor meg már nincs is víz benne 5 perc csak. . . . . .
nem.
sose volt baj a hűtőrendszerrel. nemtudom miért lehet
Laci neked nem nyomta ki a vizet amikor nem volt termosztatod?
nekem nyomja ki mindig,olyan mindha valami nagy nyomás lenne a hűtőmbe.. . . . . . . .
Hát tegyél bele nyugottan szerintem,mennyiért vetted a teleszkóp szimeringeket?
Sziasztok!
Vki nem tudja mennyi olaj kell a125crm első telóiba?
1992-es évj.