stephan: Ez tényleg nagyon szép lesz ! Bár gondolom nem olcsó mulatság ez így (új km óra,fordszámmérő,kerekek újraküllőzve stb...)...Csak így tovább megéri!
mi hogy lábadozol?mért valami baleseted volt vagy mi?
amúgy nagyon jólenne holnapra mert pénteken nem megyek be suliba,megyek párkányba aztán meg is venném......
tömítsd a kipufogódat. ezt mondta laci is. esetleg cserélj benne gyapotot. ki is lehet égetni. ha jól megy a mocid és meg vagy vele elégedve akkor a karbit ne piszkáld.
Ha hazaérek csinálok párat. Most kicsit elakadtam, mert eléggé nehéz erre a tipusra gyári Yamaha alkatrészeket találni, és ha sikerül is, kurva sokba kerülnek (pont ezért nincs most lóvém ). Van még egy rövidke listám, de még nemtom honnan kukázom össze rá a pénzt.
Te milyen fékbetétet használsz az LC-hez?
Mivel lőtted be magad ? Mit kell azzal annyit szarakodni ? Jobb előbb túl lenni rajta.
hallod laci nagyon szexi az lc4-eseden az a HELL-es jel.
eladod vagy mi?
amúgy nagyon jólenne holnapra mert pénteken nem megyek be suliba,megyek párkányba aztán meg is venném......
én cseréltem, még meg is van a régi, holnap vagy azután megkeresem neked, vagyis megpróbálom, mert még lábadozok kicsikét
OFF:
én most adtam be magamnak életem első injekcióját, de nagyon para volt vagy fél órát küszködtem vele
akkor karbi?akkor kössz
látom adatlapodon valami készül, lőjj már be pár pikcsört
az olajszivattyús képnél mit kell nézni? mi a gond?