Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stephan: Ez tényleg nagyon szép lesz ! Bár gondolom nem olcsó mulatság ez így (új km óra,fordszámmérő,kerekek újraküllőzve stb...)...Csak így tovább megéri!
Azt én is meg tudom mondani neked délután ha még aktuális lesz.
Ja, a hátsó fék azért olyan érdekes, mert gyárilag dobfékes.
Te milyen fékbetétet használsz az LC-hez?
Nagyon baba az LC-d.
Mivel lőtted be magad ? Mit kell azzal annyit szarakodni ? Jobb előbb túl lenni rajta.
Hátsó jah.
hallod laci nagyon szexi az lc4-eseden az a HELL-es jel.
eladod vagy mi?
mi hogy lábadozol?mért valami baleseted volt vagy mi?
amúgy nagyon jólenne holnapra mert pénteken nem megyek be suliba,megyek párkányba aztán meg is venném......
a hátsó fékbetét?
én cseréltem, még meg is van a régi, holnap vagy azután megkeresem neked, vagyis megpróbálom, mert még lábadozok kicsikét
Laci hányas a számja?mert én nem tudtam szétszedni,nem tudom hogy szerelem még szét.
szép munka

OFF:

én most adtam be magamnak életem első injekcióját, de nagyon para volt vagy fél órát küszködtem vele
Na itt van pár kép :
tömítsd a kipufogódat. ezt mondta laci is. esetleg cserélj benne gyapotot. ki is lehet égetni. ha jól megy a mocid és meg vagy vele elégedve akkor a karbit ne piszkáld.
de én tudom
valaki nem tudja hogy milyen fékpofák mennek a hátsó fékhez?
nem tudom csak lefényképeztem azt is hátha fog kelleni.
akkor karbi?akkor kössz
jójó de milyen festékkel? ami jó műanyagra
Ha hazaérek csinálok párat. Most kicsit elakadtam, mert eléggé nehéz erre a tipusra gyári Yamaha alkatrészeket találni, és ha sikerül is, kurva sokba kerülnek (pont ezért nincs most lóvém ). Van még egy rövidke listám, de még nemtom honnan kukázom össze rá a pénzt.
Ez ment a kék dizájnhoz
Tenere was reborn?
látom adatlapodon valami készül, lőjj már be pár pikcsört
Most nézem azt a RedBull-os témát a gáztartályon. Nagyon durván néz ki. Nekem Bobás doboz volt a hajdani Yz-n.
Nyilván semmit, mert így nem lehet megállapítani hogy jól van-e belőve.
szerintem festékkel
csáó, te az idomokat mivel festetted le? ugye műanyag az idom?
hiányzik az összekötő gumicsöved.
az olajszivattyús képnél mit kell nézni? mi a gond?
Hibás karbi és olajpumpa beállítás. A gyertya milyenre ég? Gondolom nem barnára.
Ehhez esetleg valami hozzászólás?mért is lehet ez?na meg hááát volt-e valakinek ilyesmi?