Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(Kb olyan 96-200 es évjárat)
Sziasztok! Crm 125 ről kéne egy két infó! Megbízhatóság, fogyasztás? És hogy szerintetek miben jobb mint mondjuk egy Dt vagy egy Kdx?! Előre is köszönöm!
és mennyibe került, és hol vetted?
majd valamikor. ha lesz biztosra páélya.
kösz cső

Mikor akarsz menni?
Na mindegy ha télleg valamit megtudok akkor adom tovább neked,csá én mentem mára de még írjá vissza gyorsan
na kösz azé
Itt szoktak lenni versenyek meg gyakorlatok is.....
Hallod itt csak ezeket látom:presov,dunajská steda,prievidza meg valami demanová de kassáról semmit,aztán lehet hogy van ott valami pálya azt nem tudom mert én ára nem jártam még soha....bocs
ezt olvastam, nem ez kell nekem
valami gokart pálya asszem
http://www.gyorsasagimagazin.h...
itt van valamiről szó......
Köszi , de jogsim is lesz meg az mindegy hogy jutok oda. kassa érdekelne mert az 25 km re van meg ismerem is nagyjából !
Neked kassa lenne közel mi?de van jogsid?vagy hogy akarsz oda eljutni?Itt ír dunajská stredát ,,,,,,duna szerdahely,,, ott látom hogy van meg prievidza meg presov de ezek már messze vannak meg tiszta tiszta szlovákok de kassán elég sok magyar él még talán hála istennek de még kell olvasnom aztán lehet hogy valami lessz.....
Csak a nyelvtudásodra lenne szükségem

http://www.supermoto.sk/ vagy google a barátod
Ja vagy úgy ..... nem tudok erről hogy nyílt -e de majd megkérdezek valakit,valami osztály társamot.Bocsi de ebbe most nem tudok segíteni így mindjárt,de majd utána kérdezek mindenkitől,tudod csak az a baj hogy Kassa az tőlünk olyan messze van mint japán.bocsi hogy nem írtam idáig de nem volt időm ide jönni,de ha valamit megtudok efelől a pálya felől akkor írok mindjárt....
[3208] -as hozzászólást olvasd el lécccciii [O44
Mit akarsz Laci?mire menjek?

amúgy máma én is összeraktam a motrot,megy mint a bolond.....
hondát vettem, kereskedőtől.
Hello kissa!

Jó lett a motorodba az rmx főtengely szimmeringe?
Hüvelyezteted,vagy boltolsz hozzá másik hengert?
Köszi!Kár,mert azt még könnyebben lehet szerezni.Kéne egy erdei garnitúra,amit az ember kevésbé sajnál.
henger + dugócsere... hála istenek a főtengely makulátlan jövőhéten kész is lesz a motor. utánna ha minden igaz elis szeretném adni...
ERIK

HELP!
[3208] hsz re
a 250 és a 500 nem, mert máshol van a csavar a hűtőn. szóval ha a 125 passzol a 250-re akkor a válasz nem.
Úhh bocsi ezt nem ide akartam
Sziasztok!
tudom,hogy számtalanszor volt már a kérdés le egyszerűbb megkérdezni mint 100 oldalakat visszaolvasni

Nos az lenne a kérdésem,hogy 95-ös honda Cr-nek az első csapágy mérete mi?