Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként mi volt a baj a tömítéssel?
És jól mentek?
Nem ott a szegfű utcába mert én arra járkáltam.mért te is ismered?esetleg vettél onnan valamit?
őaz most néztem utánna... tőle vettem már motort
tarjáni motorszerelő. meg vannak nála eladó új meg használt motorok is.
Ki az a szatyina?
köszi a linket
Ha esetleg szétakarnál nézni.....
csak nem a szatyinától vetted?
Nem,Tarján.itt vettem mert hát fent van a neten hogy van itt alkatrész, akkor én felhívtam őket és onnan vettem,de onnan ilyet többet nem veszek,szóval nem ajánlom neked se de hát te toood
nemtom h h hívják de vmi hasonló ja. honnan vetted a tömítést? netről rendelted?
Csak úgy szemre lehúztad mi?nekem szopacs volt megszakadt a menet a hengerbe,meglettek a menetek de viszont most nincs pakolás.az a pakolás az olyan hogy csak tiszta fém.egy darab pléh csak .neked milyen volt rajta?
de lehúztam. sztem... h-h nemér semmit?
Nem húztad le a csavarokat rendesen vagy mi?vigyázz mert én már egy hónapja NEM motroztam
HE HE HE HE ez van nekem is most......
Én vettem de 4000 be fájt,egész szett és egy nagy rakás szart se ér
fassssza összeraktam a motort 1-2 tesztkör és a kieggyenlítő tartálynál dől a gőz meg fogy a vizem... mennyi lehet egy hfej tömítés? vagy a drasztikusabb egy hfej?
vagy nagyobb karbi:D
a gyári fúvókákkal megy legjobban a crm250, legalábbis ezt olvastam az angol fórumon ahol próbálgatták nagyobb fúvókákkal is.
migiri migiri migiri

úúúgy áám !
Igen az enyém 93-as évjárat. Szerintem igen homemade :), de így vettem. Annyi hogy átfesttettem mert már le volt peregve róla a festék meg karcos volt nagyon.
nagyobb:
150-170ig, az alap meg 45-50, de erről én is csak olvastam
üdv!
91-93 között (ilyen a tied is ha jól látom) gyárilag 128/48.
hátsó két oldalidomod homemade? szép gép
Hali! Nem tudjátok véletlenül a CRM 250-nek a karbijában milyen fúvóka van gyárilag? Ha nagyobbra cserélném jobban menne?
mindkettő gyári!