Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tán nem.sajnos bár neked az volt nem?
tán önindítós?
Szerintem az aksi jó mert soha nincs a startolással gond
hali!
Nem tudna valaki ép műszerfalat CRM125-höz emberi áron, mert az enyém kicsit hiányos....jaa meg rezó is jó lenne
nemgyenge az akku?
amugy fingom sincs az enyémnek tökéletes hibátlan volt aze elektronikája de tényleg , ( szerencsére)
Hali!
Crm 125r ('99)-hez nincs vkinek eladó fém fékcsöve? (esetleg eladó kábelköteg?)
Jah én rendeltem csak még nem jött hír hogy van-e.valószinűleg csak hétfőn fogom megtudni hogy lesz-e egyáltalán most ami idegesít az az hogy nem megy az indexem vettem ott relét de nem jó az se szerintem mert ráraktam a Yamaha DT-re és ott se ment csak valami hangot adott ki....
hali erik! megrendeltem szatyinától remélem hétfőre v keddre ittlesz. az ülést ma húzta át nekem egy kárpitos még lesz egy hátsógumi csere aztán remélem összeis áll a kecske
De nekem az összes égőm így csinál azért nem tudom mi lehet vele.
aksi az jó szerintem mindenképpen,mert startolással soha nincs gond.
meg az egyik égőmet kibaszta multkor de már tettem a helyére másikat.
akksi jó?
Nekem is volt ilyesmi, de leszedtem a burát és csak megmozgattam az égőt és jó
Akkor jó bulizás szülinapos de azért nagyon ne rúgj be mert még elfelejted amit holnapra ígértél....
parti pukicunájt migirimigiri evribádi densz hogyan fogalmazzak még?
halgasd meg: mjuzik
Huszonegymultam ( szerdán)
neköszöncséfel má megvót
Mert mit csinálsz?
holnap szétnézek.
ma hepibörzdéjelek magamnak
Tudja valaki hogy mért nem működhet az indexem ?vettem új relét és avval se megy csak világít.mi csinálhassa ezt?esetleg a kábelozásnál melyik kábelt nézzem meg ehhez egy tippet adatnál Lacikám ha erre jársz....
mocrm hallod vigyázz mert én vettem nem originál pakolást ami csak fém,és nekem az nem jött be de most veszek originál pakolást ami kicsit drágább de szerintem jobb lesz mert kértek vázszámot is.vegyél originált én azt ajánlom
amúgy a motorral hogy állsz?
De nekem nem kellene szett csak egy hengerfej pakolás.kézzel meglett csiszolva üveglapon de géppel nem.egyébként nekem valami drótos pakolásom volt benne és az a réz gyűrű volt rajta vagy mi olyat kellene szerezni megint.szerintem a hengernek meg a fejnek nincs semmi baja.
honda gyári komplett tömítészett 14ezer, a 10ezres az athena.
amugy a gasket angolul tömítést jelent , nincs megsérülve az a henger/hengerfej és amiatt nem tömít?
Szerintem én rendelek itt szlovákiába mert itt is van originál márka üzlet HONDÁS de kibaszott drága lehet ott minden.a pakolás amit vettem,perszehogy nem használt volt,tiszta új,be volt csomagolva.

de pakolás márka az valami:GASKET
POWER
Nem tudom,én a hengerhez nem nyúltam mert nemrég vettem.meglazult az egyik csavar ami nem tudom hogyan történhetett.de ez lett belőle sajnos.most még mindig nem megy mert hát hiába ha nincs pakolás,holnap megkell rendelnem mert már nagyon hiányoznak azok a jó régi motrozások
pinkmotorsnál a 250esre 15db-os tömítésszett 10.200ft, sztem 125ösre sem lehet több.
Erikcrm! ugye nem használt hengerfejtömítést vettél a bontóban? a henger-hengerfej közé ne rakj tömítőpasztát meg semmit, csak azt a fémlemezt, rajta van valahol hogy melyik oldalával felfelé.
m
,árkára milyen volt a tömítés?
ismerem. vettismár tőlem motort meg énis vettem tőle egy 125-ös aprillia rx-et
Mondjuk én nem vagyok megelégedve mert vettem index relét de az se megy rendesen de lehet hogy nekem vagy valami gond a mocival,fő az hogy nem megy