hát nem tudom csak esetleg jövő évre vagy amikor lesz ilyen nagyobb felújításom mert,,,,,mert még most nem akarok belenyulni,lehet hogy nem lesz ebből semmi de majd meglássuk addig is kösz mindent.inkább majd veszek egy kipuffancsot másikat
eladó a motorom, 225 000 ft irányár. képek az adatlapomon yamaha dt125r a képek nem a mai állapotot tükrözik, mert már crossgumi van meg egy két apróság.... több mint 100000 ft lett ráköltve és ismétlem irányár. érdeklődni itt vagy telefonon 0620 479 0263 csere érdekel 250-350 ccm enduro. ja és a motornak vannak papírjai : vámpapír, adásvételi... részletek telon
Szerintetek mit kellene beállítani most hogy fölraktam az arrow dobót nem tom de a haverom 80 as Dt je gyorsabban reagál mint a cirmim mit állítsak rajta hogy gyorsabban reagáljon és hogy jobban menjen?
Ha tudtok valamit amit csináljak azért hogy jobban menjen meg hogy jobban harapjon akkor írjatok láttam a videódat CRM Erik az enyém nem kapar úgy mint a tied de nem tom mi van vele a blokkja még ne volt széthúzva meg semmi de olyan benne a kompresszió mint az állat eltöri az ember lábát tanácstalan vok
Hello most lett kész a motorom miden nagyon pöpec rajta aszt szeretném kérdezni hogy nem e tudjátok hogy crmbe a fojtások vannak e karburátorba vagy valahol aki tud lécíves segítsen!
bazzeg mérd ki multiméterrel, utána meg töltsd fel az akksidat, mert azzal lesz baj. télen ha nem használod gyakran simén lemerül, főleg ha már régi az akksi.
Honnan szerezzek? és milyet? önindítót)
és az a CRM-ed jobban ment avval a hengerrel?
voltam kint össze érintettem a két pólust a aksin és KB 2 centis szikrát baszott az elég nem?úgyhogy szerintem avval nincs gond
És ha levan merülve az aku akkor hogy megy a lámpám?ha még nincs begyújtva a motor.tehetsz rá nekem is önindítót .amúgy neked volt egy motorodon 160 as henger vagy hányas nem?mennyiért vetted?
csak gondoltam belinkelem nekem 1 mp neked meg