Látod baszki de olcsóbb lesz ha megcsiszoltatom mint ha megveszem,az olcsóbb szerintem,lehet hogy rá ment volna de most má szopacs.
mitől lehet ez hogy elvékonyodott ott vagy megégett?vagy mért nem egyenes..?
Tudom hogy jönnek a szép motrozási idők de egy darabig még a garázsba van a helye,
Mert.
Szar a hengerfej,kell megcsiszoltatni görbe és mondig kinyomja a pakolást és annyi meghalok már ezen a héten,,,mért pont velem történik ez....
Csáá Laci lettek új csavarok,összeraktam,tettem fém meg papir pakolást,szóval rendes pakolást,begyújtottam,járattam itet nagy gázon kis gázon,hogy bemelegedjen,kerültem egy kört kis gázon,lassan kezdtem jobban húzni neki,nyitott a power is,nagy fordulat egyes,kettest tettem neki hármast is és.......megint teli vizzel a henger,.......
baszki én már nem is tudom mit csináljak,esetleg megpróbálok 2 pakolást vágni meg a fém de ha úgysem lesz jó akkor milessz? tiszta szar ez így
én úgy tudom az rmx jobb, erősebb, de a crm tartósabb. de az hogy milyen motorod lesz az attól függ hogy milyet veszel. az ilyen öreg motoroknál sok tapasztalatra van szükség vásárlásnál.
Hello!
A nyáron szeretnék venni egy nagyobb motort és kettö között gondolkodok vagy Suzuki rmx 250 vagy Honda crm 250. Szerintetek melyik a jobb(erö, megbizhatóság, futómű stb. re gondolok). Én egy kicsit jobban hajlok az rmx 250 fele mert szerinte teljesitményre és futóműre jobb, de csak szerinte. Próbálni még nem volt alkalmam eggyikre sem.
Na szerintetek?
Azt nem tudom,mert még csak ez az elképzelésem de ha igen akkor nem tudom mi lesz......
Az csak fél mili méter de akkor is vékonyabb lesz,de szerintem ki kellene neki birni és jó lesz úgy.....
adná a jó isten....
Az rendben van,rendesen beállitottam és jól nyitott és jol ment,csak mikor bemelegedett akkor lazult meg a anya és minden összefolyt,kivettem a gyertyát és benzin helyett viz volt ott,leengedtem a vizet és kivettem a gyertyát,jó sokat rugdostam hogy kimenjen a víz,és nyomtam neki bele benzint hogy ne rozsdásodjon,mert most lehet hogy csak holnap után fogok odajutni hogy szétszedem,
Úgy fogom megcsinálni hogy vágok a hengerbe 8 as menetet és a hengerfejhez meg 6-osra csak mert akkor nem fér át a hengerfejen a menet.kell esztergáltatni új csavart is ......
jóóóóóóó mi?
Nos tudod mi?megvolt hogy mi a baj rossz a menet a hengerbe....
Tudod amik vannak hengerfejtőcsavarok,akkor ahogy húztam rá akkor úgy húzta ki a menetet a hengerből,akkor azért nézett ki úgy mint ha be se lenne csavarva.....
ezt először észre se vettem csak ha mentem vele és rendesen bemelegedett a motor amúgy nem is.no mindegy át kell vágnom a menetet,és kell bele másik menet,,,összeraktam és akkor jöttem rá na ez a szopatás....
mondom a frankót: ráadod a gyujtást az beállitja magát egy pontra, aztán te a két pici vonást a házon meg a tárcsán összeállitod egy vonalba a bowden tekerőjének segitségével
mitől lehet ez hogy elvékonyodott ott vagy megégett?vagy mért nem egyenes..?
most adtam el a hengerfejemet, pedig volt nekem egy 160as polinié nemtzdom nem e lehetett volna rápaszírozni
Mert.
Szar a hengerfej,kell megcsiszoltatni görbe és mondig kinyomja a pakolást és annyi meghalok már ezen a héten,,,mért pont velem történik ez....
baszki én már nem is tudom mit csináljak,esetleg megpróbálok 2 pakolást vágni meg a fém de ha úgysem lesz jó akkor milessz? tiszta szar ez így
egy CRM fórumban szerinted milyen választ fogsz kapni? v már eldöntötted h crm csak megerősítést szeretnél mellé?
amúgy szerintem a crm mindennél jobb
salixe
A nyáron szeretnék venni egy nagyobb motort és kettö között gondolkodok vagy Suzuki rmx 250 vagy Honda crm 250. Szerintetek melyik a jobb(erö, megbizhatóság, futómű stb. re gondolok). Én egy kicsit jobban hajlok az rmx 250 fele mert szerinte teljesitményre és futóműre jobb, de csak szerinte. Próbálni még nem volt alkalmam eggyikre sem.
Na szerintetek?
Az csak fél mili méter de akkor is vékonyabb lesz,de szerintem ki kellene neki birni és jó lesz úgy.....
adná a jó isten....
Úgy fogom megcsinálni hogy vágok a hengerbe 8 as menetet és a hengerfejhez meg 6-osra csak mert akkor nem fér át a hengerfejen a menet.kell esztergáltatni új csavart is ......
jóóóóóóó mi?
ez elég szar ügy, nem lesz könnyű feladat
Power rendben?
Nos tudod mi?megvolt hogy mi a baj rossz a menet a hengerbe....
Tudod amik vannak hengerfejtőcsavarok,akkor ahogy húztam rá akkor úgy húzta ki a menetet a hengerből,akkor azért nézett ki úgy mint ha be se lenne csavarva.....
ezt először észre se vettem csak ha mentem vele és rendesen bemelegedett a motor amúgy nem is.no mindegy át kell vágnom a menetet,és kell bele másik menet,,,összeraktam és akkor jöttem rá na ez a szopatás....
bonyolult ez?
holnap már húzni akarom a gázt.....
na itt valami gebasz van, majd holnap utánnanézek
de ha jó volt nebántsd max lődd be a két vonalat egymáshoz oszt cső
de amit betettem képet azon a jobb oldalit lessed mert a bal az NSR