Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem! Nem rég vettem egy 125-ös crm-et! Elszakadt a gázbovdenem,7000 ft-ért akarnak adni a boltban,nevetséges,soknak tartom! Ha valakinek van eladó megvenném! Illetve szükségem lenne 1 bal oldali idomra is esetleg párban is érdekelne! És végül ez egy olaszból behozott motor tehát fogalmam nincs hogy motoroztak vele korábban,hidegen jobban megy mint melegen ez miért van?! dugóznom kell hamarosan? Elég jól megy a haverok 25-öseit lezúzom simán nem érzem úgy hogy gyenge lenne?! Köszi a segítséget!
jaja:D kettőt is rögtön
mármint valami wartburg alkatrészt?
ma raktam wartburgot a mocimba. aki kitalálja hova az kap egy tapsoló szmájlit.
amugy van egy hátsó féktárcsám fékbetéttel eladó(zsír új), meg egy első féknyergem, cr/crm/xr kb bármire, cr250 98asról lett bontva:D
valakinek láttam a képei között AR-t, de valóban ritka. legjobb ha 90 utánit veszel a második szériából, az már kiforrottabb, fordított teló, + van hozzá alkatrész, idomok. legalábbis több mint az mk3, ar-hez. hirdetésekkel óvatosan, mert szeretnek hozzáadni 3-4 évet.
Mk3 ritka mint a fehér holló, AR-t meg még nem is láttam itthon.A múltkor mobile.de-n hirdettek cseheknél egy AR-t,ha jól emlékszem 2000EUR körül.
hello mindenkinek a 54-es fúratás az mit jelent?mert én csak 1,2,3 -ról halottam.tud valaki valamit erről akkor írjon mert nagyon fontos
Itt megnézheted
azt mit jelent h Mk v Ar ?
Szevasztok! Érdeklődnék,hogy egy haveromnak főtengely szimeringes lett a 93-as crm 125-öse!Légyszi mondja már meg valaki a szimering méretét!Előre is köszi!
Sziasztok!

Nem tudtok véletlenül eladó, Mk3 vagy AR szériás 250-es Cirmit?
Olyan kellene ami rendszámos és jó állapotban van.
nekem is ezt csinálta a régi gyertyával, de az újjal már semmi probléma nincs ((gondolom rosszul volt beálítva a hézag de amúgy is cserés volt ugyhogy lecseréltem...))
Mekkora megint a pangás
Gépem mostanában /mióta melegebb van/ azt csinálja, hogy alig mentem (igaz hogy pörgetem amennyire kell, dehát 2T) és a vízhőfokmérő nagyon gyorsan felmegy a pirosba, néha forr is a vizem. Mi lehet a gond?
Vízkő lehet? esetleg eldugítja
Vagy a vízpumpa nem lenne jó?

Lesz időm szétszedem csak hátha volt már vkinek ilyesmi...
eladó, honda cb hornet 600

ÁLTALÁNOS
2001. 5.hó , fekete, vizsga: 2010.04.18, 24.000 km, 1. tulajdonos,

MŰSZAKI ADATOK
4 ütemű, 600 ccm, 4 hengeres soros motor, 208 kg,

LEÍRÁS
Honda CB 600F Hornet, Puig fejidommal, ledes irányjelzőkkel, jó állapotban eladó.

ÉRDEKLŐDNI
telefonon egyeztetett helyszínen
telefon: 0630/3804193
panczelistvan@t-online.hu

Valakit érdekel, hivjátok a tel.számot
Valvoline
Szintetikus lengéscsillapító folyadék, egyaránt alkalmazható trepen és betonon használt motorok első villáinak lengéscsillapítására.
Minősítés: SAE 10W, ISO 32
Kiszerelés: 1 liter
2700 Ft / db
www.nagyvas.hu-n rendeltem
Hello!
nekem van 1 de látszik rajt h használva volt...
Császtok! kész lett a cirmi má a matricázás is megvan bár még nem teljes valaki nem tud ráá ágvédőt? oda a kézhez?
Valaki cserélt esetleg mostanába szimeringet a első teleszkópjába?
ha igen akkor milyen olajat tett bele?
am téll jobban nézne ki , de én erre már semmit sem sztnék költeni, jo ez igy:D:D:D jovore ugyis elbucsuzok tőle sajna nagyobb kell meg 4ütem:D
nekem van üresjelzőm ha kell, amugy meg holnap megtudom mondani hol kell álitani de aszem a bal oldali gyujtásdekni alatt van
jaja én is néztem már skf katalógusban és pont nincs olyan amilyen kéne:( egyébként kérdeztem a hondánál 7500 huf körül van az ára és csak júliusra tudnák meghozni nekem. nem tudom mit szarakodnak addig
skf katalógusban nem találtam ilyet. ha jól mérted le akkor a száma hk2514 lenne...ilyen nincs sajna. a szabvány 25x32 16os legkisebb szélességgel
én azt nem szedtem ki, az marad. az ilyen tűgörgős általában nincs boltban, és a hondánál nagyon drága vagy csak blokkféllel tudod rendelni. azért érdemes felhívni egy üzletet, hátha.
06-23-375-493 ez Érden van én ide járok és telefonban is nagyon segítőkészek, meg olcsó is és ha náluk nincs akkor mehetsz egyenesen a hondához. majd írj h mi mit mondtak mert lehet kicserélném én is ha van
sziasztok!
meg tudná vki mondani h hol lehet az üresjelzőn állitani, mert kicsit össze-vissza mutat.... (nem mintha nagyon fontos lenne, de ha már van....)
(a név megtévesztő...crm125ről van szó)