Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvan mostmá vágom more!
Kipufogó rendszer nem?itt van-e....
Az mi az az ARROW?
DE most nincs rajta kipuffancs,

amúgy nem tőled kérdezem hanem ettől a másik kollégától mert ARROW-ja van....
Azt látom .
Igen gyári volt 15 ezer van az egész motorba
Nem szórakoztam behoztam a nappaliba Kint má fázott
Amikor megvetted akkor még a gyári kipufogó volt rajta?
Hogy tudtad ilyen szépre megmosni itet? szép a kicsike
Csá Crm-esek Itt a vasam Mogyoródi dombokat szántom vele tudok róla 1-2 dolgot irjatok ha gond van!
jahm lett cserélve megprob elokeresni h mien kell hozzá
HALI! egy kis segítség, gyertyával kapcsolatban mien tipusú a legjobb sztetek a crm-be, jahm és még ha vkinek van az elso lánkerékre valo biztosito szarja ,ami oda rögziti a lengőkarhoz h ne csuszkáljon el rajta akk irjon, azután ha van vkinek eladó akk megbeszélhetjük,
MSN: spyT_BAG@hotmail.com
Előre is kossz
helo!valaki aki cserélt má az első telóba szimeringet meg tudná mondani az adatokat!köszi!
Szerintem az lesz a baj mert csak egy helyen és csak egy csatornánál folyik be a viz.
szerintem is vidd el egy szerelőhöz, lehet többe kerül, de valószínűleg tovább is fog tartani, mintha sufnizol. vagy új hengerfej kell. (nem olvastam végig, szal ha nem az a problémás rész akkor nem szóltam)
Nekem is kellett a Dt-nél síkköszörülni (kb 2ezer Ft), nekem utána jó volt
Az lehetett mert mondtam hogy ette a vizet mint a kacsa,vagy is az issza na mindegy
mertr birta a z előző pakolás vagy a faszom tudja, lehetkinyomta a vizet és jobban megmelegedett!
Jah de akkor mi a fasz nem lehet jó benne?eddig minden jól működött.
Tettem egy pakolást,tettem 2 pakolást,tettem 3 pakolást,,tettem egy pakolást plusz szilikont de egyik sem működött,odatettem a csavarhúzót a fej egyik feléhez,odatettem a másik feléhez és olyan 1 miliméter a külömbség.....kb.
ha elfolyt belőle a viz vagy felforrt, valami gond lehetett mert ha minden rendben vana kkor nem egyszerű ugy megmelegiteni hogy eldeformálódjon
Várjál csak...olvadás....kis sebesség...nagy fordulat 1.2.3. max 4-es ettől simán görbülhetett mi?

A francba
hát ha a henger talpalá teszel az nem tul szerencsés mert anyit csúszik a vezérlés, a hengerfej alá kellene esetleg mégyegy pakolás, de ezek csak az én ötleteim, valami szakembert kéne megkérdezni. az a fórumon meg nincs. ilyen fontos kérdésekben kérdezz valami biztos forrást. pl szerelőt.
Jah egy-két miliméter....ami sokat is számithat....

esetleg valami javaslat mester?