Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova?
De hallod nekem valahogy szarul van ez a power hasonlitsd össze a két képet.....
megyek partyzni úgyhogy ma ne zaklass
így legyen ahogyan a képemen
Csá Laci lenne egy probléma jolvan igy a POWER?mármint a rugós meg a menetes fele?mert nekem forditva voltnem így ahogy most van.ez a helyes vagy cseréljem vissza?
mert mikor csúszik szétszedjük és az egyik fele ful száraz:(:S
Nekem is pont ez van a kerékkel most csak egy kis kilengése van de összeraktam,jól meg zsíroztam de még ki nem próbáltam.........
én csreréltem kerékcsapágyat de bonyolult volt kiszedni. a csspokon a szikszalag meg elég loller megtoldás
vegyél olyan pöcköket.
hát sztem azok a csavarnak kinéző vasbigyók...
próbálok tekerni rá szigetelőszallagot, hátha megoldja, mert tényleg eléggé mozog...
nektek hányas a tányér hátul? Kerékcsapágyat már cserélt vki?
nekem is mozgott oldalirányba,állítólag a gumi hokik cseréje megoldja a gondot!
én hagytam úgy,kicsit életveszélyesnek nézett ki külső szemlélő számára,de én tudtam hogy nincs semmi gond
nekem nem mozgott a lánckerék.. hol mozog mi van kikopva?
Szétkaptam ma gép hátulját, mert a lánctányér nagyon idegesített. nekem eléggé mozog, elég balf*sz megoldás, már 2x ledobta a láncot és leszakította a hátsó láncvezetőt
Nektek is mozog?

A kerékcsapágyat macera kivenni? mert az is akad 1 kicsit, remélem 1 zsírozás megoldja...
én a Dt-hez csináltattam hengerfejpakolást, kb 2ezer Ft vót.
ha csak az kell, lehet h jobban megéri...
Tarjánba meg 1x érdemes elmenni (onnan van a cirmi), de nagyon magasak az áraik, de az is igaz h szinte minden van
Megmondtam, vagy megmondtam?
Tudom mindig megszoktam mosni de most olyan Lüke vagyok hogy valahogy elmaradt ezen gecizek én is.......
jolvan akkor megkérdezem ott.............
ez így van
legközelebb alaposan mosd le mielőtt szétszeded! ez így elég gány
íjjá

NSR topicba kérdezd má meg oszt ha vékképnincsen kibogarászom de azok ugyis tudják!
Akkor én se fogok mert amúgy meg szép egész körbe a dugó,még a recék is rajta vannak egy-két helyen,csak itt olyan szar,amúgy nekem is ment mint áááááálllat.az nem volt gond.no akkor tudnád mennyire kell behúzni a hengerfej csavarokat?megköszönném mester lehet hogy lesz nyomaték kulcs.....
a fasz tudja igy megmondani, ilyen kopott folt volt az enyémen is mégis ugy ment mint az állat, nem is cseréltem dugót.
Az csak most mutatok valamit szerinted ez nagyon vészes?
zsirság
Akkor nem tudom mi lehet vele......
hogy lehet az.

Laci levettem a hengert és szerintem az nem volt rossz az a alsó pakolás,hivtam azokat az alkatrészeseket és mondák hogy csak pakolás szettet lehet venni úgyhogy holnap nincs suli hanem megyünk a faterral értük meg majd mesélek mik voltak ott......