Csá Laci lenne egy probléma jolvan igy a POWER?mármint a rugós meg a menetes fele?mert nekem forditva voltnem így ahogy most van.ez a helyes vagy cseréljem vissza?
hát sztem azok a csavarnak kinéző vasbigyók...
próbálok tekerni rá szigetelőszallagot, hátha megoldja, mert tényleg eléggé mozog...
nektek hányas a tányér hátul? Kerékcsapágyat már cserélt vki?
nekem is mozgott oldalirányba,állítólag a gumi hokik cseréje megoldja a gondot!
én hagytam úgy,kicsit életveszélyesnek nézett ki külső szemlélő számára,de én tudtam hogy nincs semmi gond
Szétkaptam ma gép hátulját, mert a lánctányér nagyon idegesített. nekem eléggé mozog, elég balf*sz megoldás, már 2x ledobta a láncot és leszakította a hátsó láncvezetőt
Nektek is mozog?
A kerékcsapágyat macera kivenni? mert az is akad 1 kicsit, remélem 1 zsírozás megoldja...
én a Dt-hez csináltattam hengerfejpakolást, kb 2ezer Ft vót.
ha csak az kell, lehet h jobban megéri...
Tarjánba meg 1x érdemes elmenni (onnan van a cirmi), de nagyon magasak az áraik, de az is igaz h szinte minden van
Akkor én se fogok mert amúgy meg szép egész körbe a dugó,még a recék is rajta vannak egy-két helyen,csak itt olyan szar,amúgy nekem is ment mint áááááálllat.az nem volt gond.no akkor tudnád mennyire kell behúzni a hengerfej csavarokat?megköszönném mester lehet hogy lesz nyomaték kulcs.....
Akkor nem tudom mi lehet vele......
hogy lehet az.
Laci levettem a hengert és szerintem az nem volt rossz az a alsó pakolás,hivtam azokat az alkatrészeseket és mondák hogy csak pakolás szettet lehet venni úgyhogy holnap nincs suli hanem megyünk a faterral értük meg majd mesélek mik voltak ott......
vegyél olyan pöcköket.
próbálok tekerni rá szigetelőszallagot, hátha megoldja, mert tényleg eléggé mozog...
nektek hányas a tányér hátul? Kerékcsapágyat már cserélt vki?
én hagytam úgy,kicsit életveszélyesnek nézett ki külső szemlélő számára,de én tudtam hogy nincs semmi gond
Nektek is mozog?
A kerékcsapágyat macera kivenni? mert az is akad 1 kicsit, remélem 1 zsírozás megoldja...
ha csak az kell, lehet h jobban megéri...
Tarjánba meg 1x érdemes elmenni (onnan van a cirmi), de nagyon magasak az áraik, de az is igaz h szinte minden van
jolvan akkor megkérdezem ott.............
NSR topicba kérdezd má meg oszt ha vékképnincsen kibogarászom de azok ugyis tudják!
hogy lehet az.
Laci levettem a hengert és szerintem az nem volt rossz az a alsó pakolás,hivtam azokat az alkatrészeseket és mondák hogy csak pakolás szettet lehet venni úgyhogy holnap nincs suli hanem megyünk a faterral értük meg majd mesélek mik voltak ott......