Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez valami pannónia vagy mia pecs ögaz?

sosem szerettem ezeket a régi motorokat , ezéert most megköveznek
akkor kell venni olyat.figyelj ma milyen munkát adott az öreg fater....

tudod mi ez? ?nem lehet annyira látni de ha megismered akkor
bizonyjó igenjó
Akkor olyan 60-ba fáj mi?de ez már a jobbik fajta kipufogó nem?és sokat segítene rajta.1,2 ló csak nem?
multkor motorkiállitáson nézegettem még tavaly akkor meg amugyis 30 a dob meg 30 a leömlő ( + - 10 ezer )
Ez igen.....
Nekem egy ilyesmi az álmom a cirmire.....
esetleg ha tudod hogy hol lehet venni vagy valakitől eladót akkor megvenném....
amúgy mennyibe kerülnek az ilyesmik?
nem

hopp emez meg alakul
( még buzikipufogóvan most ezenis, de majd kap fasza dobocskát )
jolvan mester akkor nem tudsz eladót?
dóóh már vagy 100000000x mondtam hogy ARROW rendszer , nem nyirja az mit nyirna? semi baja nem lesz csak jobb lehet!
Laci neked milyen az a kipufogó ami volt rajta?nem nyírja a motrot ha lesz másik kipufogó?
ezt én kárpitossal varattam 5 ezer pénzért ócsóvót
az hogy nemtudod tolni az vagy rosz kuplungbeállitás vagy a lamellák már el vannak kopva és nem emel ki rendesen a kuplung.

amugy az elsősárvédőt azért lecserélhetnéd valami faintos utángyártott SM sárvédőre

a nemindulós témához nemtudok nagyon hozzászólni, lehet gyertyanem jó megmelegszik és utánna elkúródik. vagy karbi koszos vagy valami, de ezeket szépen végig kell járni és egyesével ellenőrizni
hát nemtom mi lehet vle a problem estleg LaciCrm tud segiteni ő itt a nagy crm mágus
Nkem meg egy kérdés , ülés huzat kéne vmi fasza,azt hol lehetne venni ami jo is a crm-re, na meg sztetek mien passzolna rá(pl szín), a kép alapján, vélemény ?
üdv!

a problémám: berugom elsőre szépen indul is.... fordulatszám felmegy 6000 is majd el kezd szépen visszaesni ahogy melegszik a motor azonban kb3 perc múlva egyszercsak leáll és után még véletlenül sem indul...

ezt nem először csinálja próbáltam már indítás után kis gázon nagy gázon egyből elindulva... egyik se működött mindig leállt és többet nem indult belátható időn belül!

a másik egyesbe rakom behúzom a kuplungot és nem tudom tolni... csak nagyon nehezn miért?

esetleg tud vki segíteni? köszönöm előre is...
a rúgó az előző tulaj nem túl nagy magassága miatt van így állítva és még lusta voltam visszatekerni... de így a képet nézve tényleg nagyon leül

a képet nézve tünt fel h a kézvédők is csálén állnak... javítottam

a sárhányók viszont maradnak, szerintem nem olyan rosszak

ami a képen esetleg nem látszik: arrow dob + elöl fém fékcső + hátul LED es lámpa
gyönyörű gép!

ami nem tetszik: első és háétsó sárvédő plusz a rúgóelőfeszitést maxra tekerd jó magas lesz ugy szépen is néz ki!

forditott teló?
micsoda finomság!

amugy bebasztam
a kis CiRMos
De az nem bassza a motrot,mármint nem kell gyakrabban cserélni például dugót vagy ilyesmit....
Csiszi nem tudod lefényképezni azt a kipufogót?
használtan
Akkor olyan 30-ba benne lenne mi?És használtan?vagy zsír újonnan?
hát én az rx-hez...25 asszem...v 20...nemis tom má...meg 1 dobot 10ért és elégggó jó a hangja
És mennyiért vetted?
hát igen...tudják az Arrownál mi kell a népnek
nem lett annak nagy hangja csak fordulaton majdnem mint egy gyárikrosz! nagyon zsir volt
Akkor nagy hangja lett mi?olyan visítós?mint egy kis malac....