Ez igen.....
Nekem egy ilyesmi az álmom a cirmire.....
esetleg ha tudod hogy hol lehet venni vagy valakitől eladót akkor megvenném....
amúgy mennyibe kerülnek az ilyesmik?
az hogy nemtudod tolni az vagy rosz kuplungbeállitás vagy a lamellák már el vannak kopva és nem emel ki rendesen a kuplung.
amugy az elsősárvédőt azért lecserélhetnéd valami faintos utángyártott SM sárvédőre
a nemindulós témához nemtudok nagyon hozzászólni, lehet gyertyanem jó megmelegszik és utánna elkúródik. vagy karbi koszos vagy valami, de ezeket szépen végig kell járni és egyesével ellenőrizni
hát nemtom mi lehet vle a problem estleg LaciCrm tud segiteni ő itt a nagy crm mágus
Nkem meg egy kérdés , ülés huzat kéne vmi fasza,azt hol lehetne venni ami jo is a crm-re, na meg sztetek mien passzolna rá(pl szín), a kép alapján, vélemény ?
a problémám: berugom elsőre szépen indul is.... fordulatszám felmegy 6000 is majd el kezd szépen visszaesni ahogy melegszik a motor azonban kb3 perc múlva egyszercsak leáll és után még véletlenül sem indul...
ezt nem először csinálja próbáltam már indítás után kis gázon nagy gázon egyből elindulva... egyik se működött mindig leállt és többet nem indult belátható időn belül!
a másik egyesbe rakom behúzom a kuplungot és nem tudom tolni... csak nagyon nehezn miért?
sosem szerettem ezeket a régi motorokat , ezéert most megköveznek