nekem arrow rendszer volt kompletten oplyat szólt hogy fúúúúú
meg ment is tőle, szerintem sokat setigett a polini hengeren!
Ja és nem utolsósorban sokkal könyebb is mint a gyári leőmlő!
hát mostanába nem sztnék megválni tőle, am mikor vettük rajt volt már, de jo lenne ha vki már válaszolna a kérdésemre amit az elozo oldalon irtam, ahol az 4 kép van kb :D
Hogy hogy csak 14?
Én 27 paciról tudok.és honnan tudod kitudsz belőle hozni 32-tőt?lehet hogy ha másik kipufogód lesz akkor esetleg de nem tudom ezt hogy nyom-e a lóerőn.autóknál szokott de motornál nem tudom....
CRMErik te honnan szereztél ilyen faja Arrow rendszer nem szeretnél megválni tőle
Amúgy most néztem a gyári papírját az enyémnek és gyárilag csak 14 lóerős mit csináljak hogy 32 adjon le?
Ok kösz a segítséget a matricát már megrendeltem a hondátol 8000 be fog megrántani de nekem egy olyan hely kéne ahol használt kipufogót lehet rá szerezni nem tud valaki valamilyen bontót vagy ilyesmit Remus vagy Arrow kéne maximum 40000 ért
Én tudok egy nagyon jó boltot Vácrátóton nem feltétlenül gyári matricák vannak de vannak nagyon szép Blackbird matricaszettek nekem is madj ez fog menni a gépemre igaz hogy csak Cr és CRF de az M betűt meg lehet venni alá és akkor szép lesz:)
Hello Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Ma vetem egy 1999 es crm 125 öt aszt szeretném kérdezni honnan tudnék szerezni Arrow Kipufogórendszert és gyári matricaszettet?
Aki tud léccives segítsen nagyon fontos!Amugy nagyon m,ge vok vele elégedve nagyon harap a kicsike
meg ment is tőle, szerintem sokat setigett a polini hengeren!
Ja és nem utolsósorban sokkal könyebb is mint a gyári leőmlő!