Én fizetek érte ha megjön a könyv Látod én nem kívánom hogy ingyen segíts. Na jó ez csak poén volt tényleg sokat segítettél így is mert lövésem sem volt eddig a gyújtásról.
Ezt pontossan megértemm,igazad is van ebben, csak én ugy álltam hozzá meg most is, hogy amibe tudok(mivel most kezdtem mind a motorozást mind pedig a szerelést vagyis azt csak szeretném elkezdeni, így valószínű nem sok mindenben tudok majd segíteni, de igyekszem),abba segíteni fogok.Persze abszolut megértelek, nincs ezzel gond csak azt hittem hogy ezt meglehet szerezni ingyen is!
De ne is foglalkozzunk ezzel többet mert felesleges,letisztáztuk amit lekellet ugygondolom, és azért köszönöm a segítséged.
Üdv
Én nem haragszom,csak ez van.Ha mindenkinek,mindent ingyen csinálnék,már régen éhen döglöttem volna.Az meg már szerintem ,senkit nem érdekelne Itt van a kutya elásva.Ebbe az országba meg minden ingyen kéne nagyon sok embernek !Az ingyenes segítség után meg leszarnak mint állat.Ne mondja nekem senki,hogy nem így van,mert így van Tisztelet a sok kivételnek
Azt mondta a szerelőm (akihez többet nem viszek semmit) hogy a kompresszió az fasza. Nincs műhelyem sajnos nincsenek ilyen dolgaim. De rohadjak meg holnap leveszem a hengert
Rendben,kitöltöttem az adatlapomat, remélem megfelelően!
Nem sírtam, csak teljessen ugy gondoltam hogy ez a forumos dolog arról szól hogy olyan dolgokban amiben lehet ugy segíteni hogy nem lesz belőle károd, abban segítenek az emberek, de nem igy van, mert ugytünik itt is minden a pénzről szól.Ez nem panaszkodás és nem sírás félre ne értsd és nem is téged szapullak ezzel, csak arra célzok hogy ezek szerint elvoltam eddig tévedve, de legalább most már tudom hogy mi hogy megy....(mert azzal hogy én tovább adom azt service manualt,azzal nekem nem lesz károm,és örülök hogy másnak segíthetek)
tényleg ne haragudj, máshogy értelmeztem ezt a forumos témát vagyis ezt a manual beszerzést.
Minden jót.
kitöltsem az adatlapomat vagy megkérdezhetem igy is hogy mi szokott a baj lenni 96 os cr nél a leállítóval?!
A gomb jó!
a kábelt elvágtam összezártam de semmi!
keressem lejeb vagy hagyjam a picsába úgy sincs alapjárat leáll egyből:-)!
Milyen tömítést használjak hogy a toroknál ne fújjon ki? 89 Cr250
De ne is foglalkozzunk ezzel többet mert felesleges,letisztáztuk amit lekellet ugygondolom, és azért köszönöm a segítséged.
Üdv
Nem sírtam, csak teljessen ugy gondoltam hogy ez a forumos dolog arról szól hogy olyan dolgokban amiben lehet ugy segíteni hogy nem lesz belőle károd, abban segítenek az emberek, de nem igy van, mert ugytünik itt is minden a pénzről szól.Ez nem panaszkodás és nem sírás félre ne értsd és nem is téged szapullak ezzel, csak arra célzok hogy ezek szerint elvoltam eddig tévedve, de legalább most már tudom hogy mi hogy megy....(mert azzal hogy én tovább adom azt service manualt,azzal nekem nem lesz károm,és örülök hogy másnak segíthetek)
tényleg ne haragudj, máshogy értelmeztem ezt a forumos témát vagyis ezt a manual beszerzést.
Minden jót.
kitöltsem az adatlapomat vagy megkérdezhetem igy is hogy mi szokott a baj lenni 96 os cr nél a leállítóval?!
A gomb jó!
a kábelt elvágtam összezártam de semmi!
keressem lejeb vagy hagyjam a picsába úgy sincs alapjárat leáll egyből:-)!