Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
Valaki megtudná nekem mondani hogy a 1992-es Cr 125-nek a főtengelycsapágy tipusa,mérete milyen?
Sürgős lenne.
Köszi a segítséget!
há azt hogy nem. Keme említtette hogy itt nem ismerik
Mé mi gondoltál?
Keme:
Már foglalkozik valaki a Namurával?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
jah és ebből a 20000 üzemórát bíró fordulatszámmérős igazán jó kis üzemóra mérőt ESETLEG tudok úgy 12-13ezer jó magyar forintért...(pontosan nem tudom,volt már ÁFA emelés is mióta vettem az enyémeket...)
nullázható is ha ügyes vagy...
keme! "szart nem árulok" hogy egy ismerősünk jelszavát említsem remélem kapcsolsz....
Sziasztok!Esetleg ha valakit érdekel,eladó a motorom:http://www.kepesmotor.hu/honda...
tudnál küldeni képet geri1@citromail.hu-ra?
De jó neked. A malacnak nem annyira.
Jóéjt!
jó éjt mindenkinek
megyek aluszni, hónap disznóvágás
Ami nekem van, arra az volt írva, hogy készenléti idő 20.000 óra (nem írtam el: húszezer)
Kb. eddig bírja az elem ezekben a mérőkben?
ez beteges....cseréltesd ki
OK, visszavonom, NEM ilyenem van. Pláne, hogy az enyém is fordulatszámmérős és üzemóramérős is egyben. Próbáld kicseréltetni.
nekem sendec volt. az jó cuccos nagyon. nem volt vele bajom sosem.

most van hardline (szintén sendec gyártmány) eladó. de ez fordszámmérős, így drágább kicsit.
jöv héten meg lesz sima sendec gyártmány occsóóóér.
Sapka, sál!
Hát most csak azt tudnám lefényképezni ami a kocsiba van, de kint -6 én meg pizsiben vagyok. Felkapok egy otthonkát és lefotózom
Ez egy fokkal jobb típus, ha nagyon muszáj, némi erőszakkal szerelhető: másik

A tiéd félét még nem láttam olyat, aminek baja lett, tudsz képet mutatni, milyen, mikor nem látszik rendesen a szám?
Lehet beszélek az emberrel hogy szar és küldjön másikat. Kettőt rendeltem és mindkettő ugyan ezt csinálja. A homokóra ikon meg rajta sincs a kijelzőn.
Jaja mindig ezt. A hátulja meg be van öntve
Szia!
Mindegyik kínai ebben a kategóriában. Nekem is az van, lassan egy éve, semmi baja.
háát nemtom...akkor vételnél, lehet érdemes félrerakni egy 60-at, abból csak ki lehet pofozgatni a kókány gépet nem?

amúgy endurózásnál kb mennyit fogyaszt egy jól beállítot karbis cr 125? (91-95)
Ezekkel pedig nem szokott baj lenni. Szerintem ha tudod, pattintsd le a hátulját, és a gombelemet vedd ki, mozgasd meg a sarukat, hátha csak érintkezéshiba. Persze ettől le fog nullázódni.
A kijelzőjét ne próbáld nyomogatni! És a fagypont alatti levegőn is be tud ájulni, meleg helyen is ezt csinálja?