Hello.
Csika1 tőled kérdezném elsősorban mivel te ilyeneket is csinálsz hogy egy cr 125ös 1992es első teló szimering cseréje munka dijjal olajjal mindennel együtt kb mennyi lenne nállad?
Ha most vetted és használt akkor esélyes a cserére
de innen le tudsz tölteni manualt, amiben megtalálod a kívánt infókat. http://www.filefront.com/14670...
Az szeretném kérdezni hogy ismeretlen üzemóra van a gépemben, hétvége folyamán leakarom majd huzni a hengert hogy megnézem a dugattyú állapotát. Honnan tudom meg hogy a dugó csere érett már, mit kell rajta látnom vagy vizsgálni? jah amotor 250 honda cr. Előre is köszi
Szakmai kérdésem lenne hozzátok most vettem egy CRF250R-t idáig nem nagyon volt gazdája meg szeretném kérdezni hogy a motorolajat és a váltóolajat melyik csavart kell kilazitani hogy lecseréljem meg az aluminium vázról a vakrozsdát mivel lehetne leszedni két napig pucoltam zsiroztam mondjuk a tügörgökel kicsit meggyült a bajom a hátsóvillánal .Mivel nekem még a Simsonál nem volt komolyabb motorom remélem megmutatja valaki a karbatartás csinját binját ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Sziasztok.
Egy kis közvélemény kutatást szeretnék mindenkitől kérni akinek van tapasztalata a két gyártó termékeivel kapcsolatban.Tehát olyan kérdésem lenne hogy Wössner vagy Prox Dugó+gyűrűt ajánlotok jobban?
Köszi a véleményeket.
Ha súlyodra beállítva kéred,ha nem,15ezer/pár komplettó, teljesen javítva.A hátsó 10ezer.Elérhetőség van az adatlapomon