Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd hónap,mondom esszercsak tovább.Mi mijé van
20 ezer Az F betű essen egybe velük
Lendkerék dolgot még gyorsan írd le aztán mára ennyi. Nekem is mennem kell fogorvoshoz
Egésznap nem érek rá mesterem Ilyenkor alaplap jól van beállítva.Lendkeréken van jel?Kell lenni kettőnek is
A jel és a pöcök egy vonalban vannak. Ilyenkor mi van?
Szia! Írtam mailt privátba. Üdv.
ÁÁÁ,nem középen,balra eltekerve!
Fazsaa! Bal oldalon van az alaplapon egy rovátka,annak egyvonalban kell lennie a blokkon lévő jellel.Az alaplapon lévő jelet a bal oldali állító csavar alatt keresd kb 1 cm-re.Kb akkor jó a beállítás ,ha nemtudod mihez mérni ,ha az állítócsavarok középen vannak.
Bocs de nincs
Msn-ed van,ha van vegyél fel,mert itt sose végzünk.
Ezen már alig látszik valami jel. Nem rég vettem a motort.
Minden jelen van?
Mielőtt szétkaptam azt csinálta hogy kb. minden 5.rúgásnál cuppant egyet meg visszarúgott,de nem indult be.
Kétszer már elszállt a gyújtásom. Néha volt szikra néha nem. Most van szikrám de szerintem lehetne nagyobb is na mindegy. Be szeretném állítani az állórészt. Most szedtem le a lendkereket nagy nehezen.
Tudok,mi a baj?
Csak szerényen
Tudna segíteni valaki gyújtás beállításban?! Adatok meg ilyesmi vagy tanácsok? '89 cr125
szeretem, ha valaki úgy szerel teleszkópot, hogy a fehér papír mindenhol ki van terítve...........
így kell
Köszi az olajakat,gyors volt Kösz a %-ot majd .Má el is használtam,majd mondanak róla valamit,azt vagy seggbe rúgnak vagy nem Teszt időszak van úgyis Telózok egésznap Kívülről szípek szípek,de hót szarok Majd ezután
Megjöttek ma az üzemóramérőim, 3db van, akinek kell 7-ért, szóljon, igyekezzen, különben veheti 8-ért meg 8990-ért

(azoknak, akik 8-ért adják, üzenem, hogy a 3-at megkaphatják egyben tőlem 20-ért, és akkor nyernek rajta 4ezret )
gumit is tudsz occsón?
ennyiből jobb a full grip-es. azzal is játszottam kicsit mire patent lett, de simán megoldható otthon, tűzőgéppel.
ami két anyagból van azt nehéz szépen felrakni.
Tenni kell fel traktorkormányt,de légzsákkal
de állva nehéz elérni a kormányt:-)
Tegyél rá neylon szatyrot,de befőttesgumival Az dizájnos,tuti megnézik Különben sem ülni kéne azon