Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is gondoltam rá, végülis 2T-nél a fogyasztás, és alkatrész "fogyasztása" a legjobb.
Csak böhöm nehéz...
kínai mocsok. boldog-boldogtalan ezt a szart árulja már a neten
Szerinted mi lehet a baja? Most rácsíptem a kocsira remélem mérni fog
Milyet vettél, mennyiért?
Most vettem üzemóramérőt és két nullából hiányzik az alsó szegmens, szóval olyan mint 2 fordított U betű és hiányzik róla a homokóra ikon is, menet közben nem villog semmi.
Ez lehet attól hogy kezd kihalni az elem benne?
Nekem volt 91-es vagy 2-es CR 125. Jó motor csak jó állapotút fogj ki!
Ne valami kókányoltat mert azzal sok munka lesz.
Vegyél CRM 250-est.
szerintem mind2-t lehet mind2-re
csak nekem olyan motor kellene ami könnyű de erősebb mint a jelenlegi.
Igazából 250-es cr lenne jó,met nem eszik anyit meg a dugót is jobban kíméli, csak még nagyon erős lene, szal ezért szeretnék megtudni pár dolgot a 125-ösről az előbb leírt évjáratban
A 88-aséban van himbarendszer (grátiszban a villához). Vidd el mindkettőt és próbálgasd, vagy bontók...
91-hez van a himbarendszered?
Endurót erdőbe, krosszt meg pályára.
De te tudod.
HAli mindenkinek!
Nemsokára szeretnék motrot cserélni, és érdekelne a véleményetek, tapasztalataitok a cr 125-ről, kb 91-95-ös évjáratig bezárólag.

Jelenleg egy 25-ös enduróm van, de csak a fogyasztás miatt esett rá a választás cross helyett...

Erőben ténleg olyan sokat számíta 15 Le különbség?

előre is köszi a segítséget
...nekem meg 2db. hátsó villám, egyik himbarendszerrel, 88-as CR-hö és a másik 91-es CR-hö, naná, h tárcsafékesekhez.
Mindet viheti, akinek kell all-you-can eat jelleggel összesen ötezerért.
Hali! Cr 250-hez van egy pár csapágyam olcsón, ha valakit érdekel NTN 6203, SKF 6004, NTN SX05AS2 ez a kihajtáshoz való+ van FAG 6305 C3+1 használt piros fejidom '93-ig! Mail az adatlapomon! Üdv!
Valakinek köll karbon fék-és kuplungkar? Holnap estig eladó 5-ért.
Szombaton felrakom a motoromra, ha nem kel el
Jól van, köszi a segítséget!
Semmit nem kell csinálni,de azt csinász amit akarsz. A nyelvről beszéltem,azt javítgassad,nem a házról,azt ússe birod.
Meg vannak a méretek d = 2-3 mm átmérőjű és 1-1,5 mm mélységű zsákfurat. De azzal kell még valamit csinálni? Esetleg a szélét letörni?
Amúgy HPP powerről van szó, és ott a nyelvnek ami mozog van egy háza ami cserélhető, szerintem nem nagyon lehet azt felhegeszteni
Azt ha tovább kopik belül?Akkor is belefog érni,inkább töltsd fel ami hiányzik,de te tudod
Lehet egy kicsit lereszelek belőle
Holnap próbálok képet csinálni róla
Hát akkor igencsak kivan kopva.vagy felheggejteted,és visszaköszörülteted méretre,vagy csere,más hülyeség nem jut eszembe,látni kéne az ilyet,csak nem egy csapágy Mindent meglehet csinálni
Az új dugót ma kaptam meg, még nincs összerakva. Olyan mintha nagyon beérne a nyelv, vagy lehet ki van kopva? Az tuti hogy jó van összerakva, motor takarítottam ki.
Na,az most nem motivál