Itt vagyok megint. Az van hogy ha minden igaz akkor beállítottam a holtpont elé 2mm-re a dugót,de az alaplapot nem lehet addig elforgatni balra hogy egybe vágjanak a jelek. Hiányzik kb 3milla. Most mi van?
Elsőteló,komplettó 15/pár+ posta.Hát van aki 990-ért küldi,van aki 2600-ért.Ebbe az árba,minden benne van,szelepelés is.Hátha van olyan csúszógyűrűm, Látni kéne,így nem megy.
ok, van meg olyan is hogy elsotelo kotyog, nyaron mar azok a csuszogyuruk vagy mit feluton voltak a halalba, nem csereltem, azok miatt kopoghat? elsotelo mipenzbe faj, ilyen gyurut pedig honnan kukazok hozza, ha abban sem vagyok biztos, hogy ez a gyari teloja a vasnak? szelepeles meg ilyenek mikor kellenek? az mibe fáj? mar most utalsz :-)
posta mipenz szokott lenni?
koszi
Ott valami árulás van.Sokminden lehet.Vagy magas a hengertalptömítés,és a hengerfejtömítés is vastag.Ha ezek gyáriak,akkor lapostetős dogód van,de az akkor sem 5 mm,vagy lehet elnyírta az éket,azt arrébb ment.Ha minden jó, írjad tovább. Ez a távszerelde nem buli
Szeva mester. Tudnánk akkor ma folytatni a gyújtás beállítást?! Én úgy néztem hogy ha jelen van az F akkor még elég távol van a felső holtpont. Bár nem tom hogy a CR-nél mennyinek kell lenni. Segíts! Rendeltem szerelési könyvet csak nem tudom mikor ér ide.
A 3 üzemóramérőt a pécsiek úgy elvitték, hogy megmelengetni sem volt időm, de sebaj, hozok még egyszer, ha kell, meg van másik is, de aztán tényleg abbahagyom, mert a többiek meglincselnek, én meg nem ebből akarok meggazdagodni.
(adatlapomon hírdetések)
posta mipenz szokott lenni?
koszi
de még soha nem használtam
(adatlapomon hírdetések)