Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó is lett volna
az a pipa, hogy ennek a kozepe seggfogos anyag, a ket szele meg hc muanyag ... szal pipa. lehet felbaszom agyam, elviszem karpitoshoz, meg ha 2rongyot is ker .... igy fosszarul nez ki, az ideg meg szetvag ....
miért egész nap ezt szetted szétfele?
pedig nem volt összerohadva!::---))
akkor megnyugodtam, már azzal riogattak hogy az fűnyíróba való,az meg nekem vijjanyos tehát kénytelen lettem volna eltüzelni!
Ma se unatkoztam egy perrecet se
Mehet uram! A fíkbetít még nem ért ide Minden jön,de az még nem jött
Szeva Csika,

Megkaptam az olajat amit a múltkor kérdeztem tőled !
Repsol moto sintetico 4 t 10w40 !
akkor mehet ez a ktm be ha 10 óránként cserélem ?!
Hali! Amikor én húzattam át az enyémet, beszéltem a kárpitos emberrel, hogy miként csinázza, hogy feszes legyen? (Gondban is volt, mert most én vittem a huzat-anyagot és az bőr volt - végül is varrással oldotta meg, különben ráncos maradt volna). Szal abban az esetben ha a huzat nem bőr (a bőr nem igazán nyúlik), hanem műbőr, vagy valami hasonló tulajdonságú szintetikus anyag, akkor hőlégfúvóval óvatosan melegít rajta ahol szükséges, de csak annyit, hogy az anyag meglágyuljon, de ne vékonyodjon el, ezért tudja frankón ráfeszíteni. Tőle tudom, ehhez nem konyítok.
pont most szopok uleshuzattal, olyan rancos lett orom nezni, felrakni is kemeny volt, 3an huztok, hogy ott rohadna el. fnf vagy mi ....
genyo óóó hehehhehehhe
légszűrőházra
-hátsó villára
Üléshuzat:
-3M technológiás
-extra vastag anyag
-csúszásgátlós
-extra UV és hőmérséklettűrő
-design-ban a matricaszetthez illeszkedik

Kérésre a csomagolásból kibontom és külön is fényképezem, postán 2 nap alatt elküldöm.
20 555 02 76
Ár: 16.990.-
ha megeccer beirod istenbizony megbeszem, ne kínozzz!4
De MIIIIÉÉÉÉÉÉRT?

Ok, feladom.

Matricaszett üléshuzattal 16990.- Ft
oszt ennyi
Sziasztok
ELADÓ matricaszett
Honda CR 125/250 2002-2007
Teljes matricaszett:
-első teleszkópvédőkre
-sárvédőre
-hűtőidomokra
-l
Sziasztok
ELADÓ matricaszett
Teljes matricaszett:
-első teleszkópvédőkre
-sárvédőre
-hűtőidomokra
-l
Ez meg hogy az anyámba...a fele eltűnt a hozzászólásomnak...

na még egyszer:

Sziasztok
ELADÓ matricaszett
Teljes matricaszett:
-első teleszkópvédőkre
-sárvédőre
-hűtőidomokra
-l
Sziasztok
ELADÓ matricaszett
Teljes matricaszett:
-első teleszkópvédőkre
-sárvédőre
-hűtőidomokra
-l
Ha visszajön,vissza nem adom Fussá érte gyorsba
Szár hajlott,az állító része berohadva és beszorulva a pici o-gyűrűk,teljesen elhajolva a bele, stb.A csiszoló masszáról ne is beszéljünk Ámde ,most már fasza
Hogy mostanra hogy lakták le, azt nem tudom, mikor én eladtam, nagyon szép állapotban volt, ment is elég jól, két főtengelyszimmeringet nagyon kívánta már, emiatt füstölt, más baja nem volt.
Asszem 150-ért vitték el...nem emlékszem.
"póver szelepes tárcsafékes dúrvablokkos"

baromi kreatív volt valaki...sukár az a kék blokk!
Sokadikx.... nem tudtam a múlt héten lemenni a bontóba mert csak vasárnap van,én meg vidékezem egy hete
Most Vasárnap megyek, ha lesz hozom, ha nem akkor meg utalok!
Köszi Csikánó! Király vagy!
Remélem Csütörtökig ott tartják a postán mert éppen vidékezem....de lehet lezavargászom érte a feleségem!
Odavolt nagyon?