Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csika már meg sem merem kérdezni hogy gondolkodtál e a gondomon?
Töltsd ki az adatlapodat azt utána reklamáljál,hogy ki segít vagy nem segít,helóka.Sírni az oviba kellett volna, nem itt
Pénzem nincs rá
Szólok
Bazsi Köszönöm szépen.
Erről szól a forum sztem hogy egymásnak segítsünk,azért vagyunk regisztrálva.
Köszönöm még egyszer,ha tudok majd jobbat szerezni akkor majd jelzek!
CR125R Manual
Szkennelt.
Ha találsz ennél jobbat, szólj!
Ok,megértelek,és köszi a segítséget!
Én is csikától rendeltem nem kéregettem pedig nekem is sürgős. Te tudod......
Neten van csak szar minőségben találtam sajnos,és alig lehet látni,azért fordultam hozzátok,azt hittem ti tudtok ebben segíteni!Holnapra kellett volna azért lenne sürgös.
Megvenni megtudom köszi,de azt hittem letudom tölteni vagy ha valakinek meg van ő eltudja küldeni és nem egyből bizniszel vele,hanem segít.
Azért köszi.
Csikának van! Nézd meg az adatlapját
Majd megnézem ,de kifejtenéd bővebben mire gondolsz?
Van,zséé.De van a neten,olyan negyed könyv is,keresgéljél
hali
nem tud valaki esetleg 1992es cr 125höz vmi jó minőségbe egy service manual-t!Nagyon fontos és sürgős lenne!
Előre is köszönöm!
Hello. bocs nem akarok beleszólni, de a leirtakból lehet, hogy a dugó környékén kéne szétnézned mégiscsak!
Oké köszönöm!
Nem gond,na megy a könyv azt szerelhetsz.Este leszek fél 8 felé.
Utoljára baszakodást ugy csinálta hogy: Szépen beröffent ahogy kell szivatóval pötyörészett aztán visszaesett a fordulat mintha a szivatót visszatolnám és kb 5mp múlva szépen leállt. Azt vége.... és most itt tartok. Téged idegesítlek ezzel a vén döggel, amiért bocs.
Az lehetséges hogy elkopott valahogy a jeladón lévő érzékelő mert eléggé úgy néztem. Megőrülök ezzel a motorral 1hónapja vettem
A rés az most kb 1mm. Kicsit már lejjebb hajtottam. A dugóval az a helyzet hogy 1x megszorult de nem sűlt be megnéztük a gyűrű is sértetlen volt szabadon mozgott. A dugó alsó részén volt meghúzva de ott is megcsiszoltam polírpapírral És azóta kétszer mentem vele igaz nem nyüstöltem. Amikor megszorult utána egyszer elment a szikra aztán szétszedte haver és neki jó volt azt mondta ugy hogy a gyújtáshoz nem is nyúlt. Aztán most megint nem indul igaz szikra már van valamennyi. Ne haragudj hogy ezzel nyaggatlak ha közelebb lennél már csinálhatnád hidd el.
A dugó,nemrégi oké,de kompresszió van normálisan?Olyankor is csinál ilyet,ha a gyűrű megszorul,hogy csak puffog.Azt meglested,vagy csak mondod,hogy jó? Bammeg ez a távszerelde,má kész lenne
A jeladó és a lendkeréken lévő kiemelkedés között mennyi a légrés.1 mm-nél sokkal több ne legyen.Magyarabbúl nemtudom leírni.
Az ék fogja a kereket ugy néztem
Van szikra bár szerintem erősebbnek kéne lennie. A gyertya kb 3hetes a gyárinál egyel kisebb 8as. A dugó sem régi. Azt meg nem tom hogy a jeladó jó e. Reszeljek?
Rendben.