Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a kék blokk..odakúúúr
a híres 18-as...
ezt akartam kérdezni napközben..mert szemet szúrt nekem is
ezzel a motorral kezdtem krosszozni 2 éve
RM
Király
Megyek is bele is csípem
hát felraktam a hajtókarra fel a henger, berajzoltam. utána 2,5mm fúrószárral megfúrtam egy kicsit kb. 1mm mélyen
és te mely olvasmányok alapján készítetted el,eme furatot?
nah ma rászántam magam, és megfúrtam
Süti kis gép, volt ilyenem, kettő.
A kmx elment kb 2 hete, az volt a leányzó óhaja, hogy rendszámos közúti motor legyen (ha már egyszer jogsi is lett hozzá). Osztottunk, szoroztunk - és mivel nem túl bőséges az eklézsia - ez lett belőle, egy rahedli + alkatrésszel. Nem volt túl közel, de nem bántuk meg, gondos volt az előző gazdi.
Szeva, Na, látod-e miket hagysz ki Jöhettél volna nyugodtan,egész hétvégén műhelybe szoptam
Ne jijesztegessél
probléma megoldva,kicsit húztam rajta:)
sorry
Mester,amit használtál olajat telómba,az piros volt?
Nocsak, Tamás Úr
Mit vettetek melyik lánynak?
Szava! Eszembe jutottál szombaton, ott húztunk el nem messze tőled (Jászberény). Ózdon voltam a lányomnak mocit venni. Ha nem lett volna tele a t...m az autózással, meg a szar úttal, még lehet tényleg beugrattam volna....
Eljutottam a telódig,szoptam vele rendesen Itt nem részletezem Most már minden állítható,új bélés,azt használd egészséggel KEGYETLEN VOLT!ÁÁÁÁÁÁÁáá Még ma feladom a postán.
vagyis c3 ast tegyél bele
ha jól emléxem c4 et spéci versenygépekbe szoktak tenni,ott más az illesztés,mint a c3 nál
Mesterem,ha rám hallgatsz olyat teszel bele amilyet akarsz,én még fából is faragtam bele,csak guruljon Azé megkérdezném,nullásra van kiegyensúlyozva a főtengelyed?Mert ha nincs,oly mindegy mit teszel bele,hamar csere lesz Lehet az 200 forintos vagy húszcsilliós is.
ezt a választ az én kérdésemre attad?hogy szerinted semmi szerepe nincs hogy C3 vagy C4es csapágyat rakok egy cr 125nek a főtengelyébe?
Szerintem,neked semmi ,de má még nekem sem
Eddig nemigen láttam, de ennek a hírdetésnek a megjelenése is gyanúsan egybe esik azzal az időponttal, mikot ITT említve lett a Namura
meg azt hogy mekkora szerepe van hogy C3 vagy C4-es csapágyat rakok a Cr 125(1992)es motrom főtengelyébe?,
Köszi a segítséget!