Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megyek az osztogatásra
csaooo
a fene
inkább öribari
Na jówan. Öri hari...
félreérhetőővaaaagy
krosszra kell supermoto sárvédő
Azt rögtön sejtettem, csak ez SUPERMOTO sárvédő, nekem meg KROSSZRA kell...ééééérted...
bocsi,ez az 1 maradt...
sztem cr re is fel tudod rakni
csak ki kell fúrni,ahogy látom
frííísztájl sárvédő
Ha ilyened lenne krosszra is, vinném.
Új polisport supermoto első sárvédő !

4000-ért vihető
A szervízhátterem még dolgozik rajta, nem sürgetem...félig megvan már.
Pannonia T5, papír nélkül, hiánytalan, eredeti, 3db ládában. Irányár: 65ezer

A blokk teljesen felújítva, egyben van.
Most lelécelek, mert (sajnos) temetésre kell mennem. Hét végén nem vagyok itthon (vendégségben), de azért majd benézek, ott is van NET.
Mi van a Beta-val? Összeraktad? Üzemképes? Nem mész vele?
Milyen mociról lenne szó? A lányom barátjának az apja foglalkozik ilyesmivel, de nem nagyban és ami van neki, az meg elég minőségi veterán moci ('20-as évek beli indian). Én még nem láttam, de megnézném valamikor szivesen, még nincs teljesen kész.
Ja, nem gáz.
Nincs olyan barátod véletlen, aki szereti a veterán gépeket, és van neki, ami nekem nincs: hely szerelni, szabadidő, egy kis pénz és kedv?
Neked is szia Imi! (Bocs már, nem azért nem köszöntem, mert bunkó vagyok, hanem mert figyelmetlen pöcs!)
Bizonyára ok az is, én azért döntöttem e mellett a "red" mellett, mert megnyugtatóbb volt számomra, hogy 300 C felett is bírja. Nem jön le, nem olvad el, áll a helyén, mint Katiban a gyerek!
Szia Tamás!

Ez a profi cucc.
(Nekem az FBS kiválóan bevált (ki-be, de sosem LEvált )
5-600 Ft egy tubus bármelyik barkács, festék vagy tapétaboltban.)
Hali! Én ezt használom mindenféle egyéb tömítés nélkül (csak a paszta) és bírja. Járműalkatrész üzletben vettem, ezer-párszáz pénzért. Sokáig elég az egy tubus.
Dúl az üzemóramérő-láz. Ha kell valakinek 10-ért olyan, ami fordszámot is mér és lenullázható a számlálója funkciógombbal, szóljon nyugodtan.
Jó reggelt mindenkinek sziasztok!
akciós fox cuccok féláron:
http://www.motoaction.hu/index...

és üzemóra mérő akció 7900ft
Molnarzo!

Nem sürgős a kerék annyira, ha 1 hónap múlva lesz belőle valami az se probléma.
Holnap asztalra rakom a blokkot az biztos. Asszem inkább rendbe rakom az a biztos mostanában ugy sem lesz belőle semmi. Csak hát a pénz Egy dugószett is 25rongy tömitésszett 8 bár a többi része elvileg már rendben van.