Én nem vagyok öreg, de ezeknek a vázaknak tényleg voltak hibái. Az első és a második generációs vázaknak voltak problémái hegesztéseknél repedtek rosszabb esetben törtek. Nem tudom hogy a 250-esnél mikor de a 125-ösnél biztos hogy 2002-ben jelent meg az új 3. generációs váz amivel már nem voltak ilyen gondok. Ezt nem Én találtam ki hanem több forrásból is hallottam és az ismerőseim között is volt olyan akinek a váz eltört. A hegesztés elég drága és az már nem lesz olyan mint a gyári.
Sziasztok!
A nagyöregek segítségét szeretném kérni.
Ugye elvileg a cr-nél 1998-ban hozták ki a alu vázat. Nem tudjátok, van ennek az évjáratnak valami vázikus problémája, betegsége? Mert ugye első széria...
Ha tudtok, írjatok légyszi!
Hello mindenki!
Először is sorry akinek ígértem valamit a múlt hétre,de a főnökeim kitoloncoltak Németországba . Tegnap értem csak haza.
Sokadikx: ígérem a felni ügyet a jövő hét elején lezárjuk valahogy.
Csika: a telót ma már kiszedtem, hétfőn megy. (ha még van időd rá?)
hát van egy csavar egy rugó és egy valami amit be kell akasztani a power szárához és annak mien álásban kell lenni? mert teljesen nem tudom lezárni! mert ugy nem áll meg
Az csak egy kamra.Mit rontottál el,mert azon sokmindent nem lehet,max ha szarrá van kopva,amiatt nem sikerül normálisan összetenni.?!Látni kéne.Kép van?
ok,értem de akkor ezzel a sima 10W40el nem szophatom igy be mint ezzel az ATF automata váltóolajjal igaz?Mert nagyon szar lenne ha azt is lekéne cserélni és ujra venni olajat bele:D
Na szisztok,még lenne kérdésem cr 125el kapcsolatba!
a sima 10W40 4t motorolaj is megfelelő a váltóba ha sűrűn kb 10-15üzemóránként cserélem?
Meg vki megtudná azt mondani nekem hogy mennyi csavarás a karbin a gyári vagy jó anyag/levegő arány ha teljessen becsavarom és hogy mennyit csavarjak ki a csavoron!?
Előre is köszi a segítséget!
A nagyöregek segítségét szeretném kérni.
Ugye elvileg a cr-nél 1998-ban hozták ki a alu vázat. Nem tudjátok, van ennek az évjáratnak valami vázikus problémája, betegsége? Mert ugye első széria...
Ha tudtok, írjatok légyszi!
kösz még1x
Először is sorry akinek ígértem valamit a múlt hétre,de a főnökeim kitoloncoltak Németországba . Tegnap értem csak haza.
Sokadikx: ígérem a felni ügyet a jövő hét elején lezárjuk valahogy.
Csika: a telót ma már kiszedtem, hétfőn megy. (ha még van időd rá?)
segítsetek ! szétszedtem a powert a crben és nem tudom hogy volt valaki segítene hogy kell össze rakni?
a sima 10W40 4t motorolaj is megfelelő a váltóba ha sűrűn kb 10-15üzemóránként cserélem?
Meg vki megtudná azt mondani nekem hogy mennyi csavarás a karbin a gyári vagy jó anyag/levegő arány ha teljessen becsavarom és hogy mennyit csavarjak ki a csavoron!?
Előre is köszi a segítséget!