Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak már látnám ahogy lapátolsz vele
nem birka! marha friss összerakás után valahogy nem volt ez olyan egyértemű ok.
talán ez is inkább hörgött mint dadogott
nem kell 4T
Ígyüljetek motorra hétvégén
Sziasztok!
Még mindig gyertyaevő a motorom.
Sztem főtengelyszimering.
Mennyire nagy munka kicserélni?
Lehet nem kezdek neki hanem beviszem 1 szervízbe...
Rezót le kell venni hozzá? Mert azt a múltkor olyan faszán összeraktam, nem akarnám lebontani ha nem muszáj.
Mi az ára a szimeringnek kb?
Akkor hajrá,melyikünk lesz kész előbb Sose végzek
Lelécelek, csak benéztem kicsit. Megyek csicsizni. Csá mindenkinek!
Nem vagyok elveszett, csak olyanokat csinálok majdnem mint te. Glettelek, falat kapargatok, csempét ragasztok, meg ilyenek. Anya már baszogatott, aztán be kéne fejezni, mert nem most kezdtem el, csak menet közben én is meguntam. Most van hozzá egy kis lendület, addig igyekszem, amíg ez kitart.
A kedvedért! (Az adatlapon a videóban a kommentek között valóban megtalálod leírva, hogy készült.)
Megkerűt az elveszett
Hali! Én.
Sziasztok.Szeretnék venni egy cr-250 crosst.2002-es évjátatu jó választás?Ha tudtok segitsetek az évjárat választásba.Elöre is köszönöm.
Ha megnézed Kennex cimkéinél a videóját a vasáról akkor akommentekben elárulja a módját is :D
Hali!
Kennex te csináltad a feliratot a motorod ülésére?
eladó honda zászló textil 5x1méteres piros fehér logóval 15000ft akinek kell reeeman@freemail.hu
Köszi,bár kicsit hihetetlen ez a mennyiség száranként,így kell még egy flakonnal :D
Hali! Száranként.
Villába 5w viszkozitású villaolajat,blokkba automata váltóolajat vagy olyan motorkerékpár olajat ami csúszásgátló adalékot tartalmaz a kuplung miatt,szgk olaj nem jó...
Öhh...
Valaki meg tudná mondani milyen olajat tegyek a CR-be?
nem fordított telós.Mármint a telókba
És a blokkba milyen olajat öntsek?
Elsővilla olajat cserélnék,CR125 99"Haynes 6dl-t ír,csak azzal nem vagyok képben hogy ez száranként értendő vagy összesen kell annyi bele,vki segítene benne?
sziasztok,mi a helyzet errefelé?pöfögnek a gépek rendesen?
Hát kéne első, hátsó is.Ezek gyári ráfok amiket tsd tudsz szerezni 15eFt-ért?Mert Excel van 20eFt-ért.Hm?
Szasztok!
Hagyjad, kaptam a feleségemtől egy zsír újat. Köszönöm azért