Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! a segítségeteket kérném.
cr 125(90évj) kellene nekem user manual.
Szia Keme!
Találtam egy esztergályost, még nem eggyeztettem vele, hogy a himbába csináljon perselyt...
Te kivel szoktad megcsináltatni, esztergályossal?
köszi a tanácsot, csak érdeklődök
Törik a váz,mint a ropi
Ma láthattam ezt a motort! hát egy ilyen HRC kittes CRF ért a féltüdőmet odaadnám
örültem hogy megismerhettem a tulajdonosát!

Üdv mindenkinek!
Helló Csika!
Hallom hogy neked volt első alúvázas CR125-öd (98-99) és nem volt minden rendbe vele.
Milyen problémáid voltak vele? Mert nekem is pont ilyen évjáratú van és tudni szeretném hogy mire figyeljek oda.
Ha megtalálod, keresd Gecsát. "gecsa"...itt szokott lófrálni néha. Tőle vettem én is.
A neten 40 EUR-ért láttam, a monori OB-n meg 50EUR-ért árulták sátorból.
Helló! Üzemóra számlálót szeretnék venni. Tud-e valaki segíteni! Köszi előre is!
donor a fórumba!
nekem meg ezért van 96os
Nemtudom én
hali akinek 250es crf van lécci vegyen fel msn re lenne pár kérdésem belaa_12@hotmail.com köszi heló
...jó éjt mindenkinek!
A tanító bácsi te vagy, én csak úgy vagyok...
Akkor te ügyi vagy! ...ja, és szakszerű!
Hát én ép íves retesznek hívom
Na mindegy... A lényeg,hogy eladó a gép!
Ha érdekel valakit szóljon! 30/4756019
Esetleg jó állapotú régi kis Yamaha Jog-ot beszámolok.
jah....hello minden aludni nem tudónak.
Azt a rohadt kúva tudományos úristenit!Mi vagy te tanító bácsi?
az első fázist kiesztergálásnak nevezik.Egy vagy többélű körhagyó szerszámmal végzik.Ez még forgácsolás. A hónolás inkább már a csiszolás műfajába tartozik. Bár mostanában egyre több szakműhelyben a görgőzés lett a trend.
...és lehetne még sorolni az ilyeneket! Senki nem hívja a lendkereket a főtengelyhez képest "megforgás" ellen biztosító alkatrészét "íves retesznek". Pedig annak a becsületes és hivatalos neve ez! Mindenki ék-nek hívja. Pedig az nem ék!
A moci első teleszkóp-szár "szimeringje" sem szimering! ...mégis mindenki így hívja. A szimering egymáshoz képest forgó mozgást végző gépelemek között hivatott tömíteni. Ez meg karmantyú! ...még se hívja így szinte senki. Lehet ha üzletben karmantyút kérnék nem tudnák, hogy mit adjanak. Egyébként meg ránézésre a megszólalásig hasonlítanak egymásra, de ha egymás mellé teszel egy karmantyút meg egy szimeringet és alaposan megnézed az "ajkait", akkor a különbség is látszik. ...na a henger-fúrással pont ez a helyzet.
hogy leheT lekoptatni így egy gumit,ezt se csak pályán használták
Ilyen értelmezésben igen. Azonban mindkettőt hasonló szerszámmal végzik, csak ha nagyobb méretet kell kivenni, akkor az első fázist én úgy tudom, hogy "nagyolás"-nak hívják. Egyébként hónoló-szerszámmal végzik "hengerfúrást" is. ...de ezen nem fogunk összeveszni.
Oksa ak ha itt lesz majd rákérdezek....
Nekem nem volt, de sok rosszat hallottam róluk, kérdezd Csikát.