de ez csak akkor lenne megközelítő érték,ha ismerné az eltelt üzemóra alatti átlagsebességét....különben nics az a képlet ami elfogadható eredményt hoz!
Uraim Cr125 HPP nél össze lehet rakni a röpsúlyt és a powermozgató csigatengelyt hogy ne teljesen nyissa a powert?Van egy gyanúm hogy nem nyit teljesen,mi ennek az összerakási módja és hogy megbizonyosodni hogy jól műxik?
Szia,lehet arra gondol de erre mondják hogy kérdezni is tudni kell neki,sztem az ő kérdésére adott válasz rendben van,arra kíváncsi lennék üzemórát hogy számolnak át km-be
szia,szerintem ő arra gondol hogy van egy számítás ami megadja km-ben is kb.pl3000km 60űzemóra vagy valami ilyesmi,másra nem tudok gondolni.De már kezd engem is érdekelni hogy miben lehet még mérni az üzemórát
Üzemóra - mint nevében is rejtőzik óra szerepel benne ami az időnek a mértékegysége,így időben kell hogy mérjék (pl órában),mégpedig annyit amit "üzemben"eltöltött ettől egyszerűbben nem hiszem hogy el lehet magyarázni,azért kaptál ennyi választ (de közte volt a jó is)mert olyan kérdést tettél fel ami teljesen kézenfekvően rendelkezik a válasszal is,kíváncsi lennék hogy a szalonban mi mást mondhattak volna minthogy órában mérik......tett meg kérlek hogy rákérdezel ott újra,mert nekünk nem hiszel,és írd be a választ hadd nevessünk egy jót!
De ez hülyeség!higy egy óra 60-perc.szalonba érdekes nem ezt mondták!csakl elfelejtettem emrt már rágen kérdeztem!deháth itt is okosak vannak....!mint te csika....érdekes más megutdja mondani normálisan!hogy máshogy nem tudja részletezni de te paraszt vagy!
Sziasztok mindenkinek itt a Fórumon!
Segítségre volna szükségem , első teleszkópot keresek a motoromba(cr250 92-96).
Mert ami benne van ... hát ,hogy mondjam ,elhasználódott szerintem teljesen.
Előlre is köszönöm!
De lehet, csak marha nehéz. Szét kell kapni, van benne egy gombelem, kivenni és visszatenni. A burkolat tele lesz feszegetésnyommal. (Láttam ilyet élőben)
Itt a hirdetések között van. Kérdezz rá.
Segítségre volna szükségem , első teleszkópot keresek a motoromba(cr250 92-96).
Mert ami benne van ... hát ,hogy mondjam ,elhasználódott szerintem teljesen.
Előlre is köszönöm!
az nagy gond,ha a főtengely kissé szorul?
blokkhoz nem ér hozzá a sonka,nem tudom milehet?
érdekelne még mindig teló,és első kipu könyök!