Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van! Egy üzemóra az 60 üzemperc,vagy 3600 üzemmásodperc!
Lehet hogy ezért megköveznétek,de ezt érdemes elolvasni:
http://www.sportmotor.hu/teszt...
Tudom hogy ez Honda fórum,nálunk is 2 Honda kétkerekű van,de a CRF talán nem olyan jól sikerült konstrukció,ellenvélemény elfogadott kultúrált keretek közt,úgy gondolom a gépkönyv szerinti szervíz esetén lényegesek a karbantartási ktgek..
látom neked crf 450ed van,én most szeretnék egyet, mit tudsz mondani a gépről,jó motor,megbízható?
hello! ősszel ujítattam fel az én cr-emet (250es) és 90ezerből kijött minden!
sziasztok! szeretnék venni egy crf 450-et endúrózni,de csak a sima crf-et nem a crfx-et mert az tul drága. Szerintetek jo választás? mennyi fogyaszt egy ilyen? nekem most egy cr 250em van de azzal nem jutok messzire,meg egy 4üteműt szeretnék mindenképp,de csakis HONDÁT!
aha már kész,

akkor sorry.
hali,

én az egész hátsó futómüvet felujitottam.
a csapszegeket nyugottan esztergáltasd meg de a felületére vigyázzatok.
szerintem a perselyes megoldás fölösleges, kapható csapágyboltba minden, tügörgök szimeringek porvédőnek.
Nálam 1 óra az 6000 perc,így örökéletű vagyok
helloztok! ez az üzemóra ez egy rendes órába értendő? hogy 1 üzemóra az 60 perc? én igy tudom,de nem vagyok benne biztos!
esetleg tudok igen! keme-nek egy használtat adtam el (20perc) 8000+1800postáért! az új ettől többe kerül! de nagyon jó kis műszer, járó motornál fordulatot mutat,amikor leállítod pedig az óra állását! NEM lehet RESET-elni!
Üdv
Hello! Kellene nekem üzemóra számláló a CRF-re és azt írták hogy te tudsz ebben segíteni?!
szaiszok.
Egy kissegítséget kérnék, mégpedig hoyg egy 125 és egy 250cc-s 2 ütemű crossgép motorikus felújítás, úgy komplett módon mennyibe fáj manapság ? Előre is köszi a választ
Haynes biblia 590ccm et ír 5w ből...hogy de attól függ milyen csillapítást szeretnél mehet bele sűrűbb-hígabb (0 v. 10).
Dudás Attila! szerintem ez a név mindent elárul! korhoz és testalkathoz képest is! lakitelki 6.hely igen komoly!

Nem tudjátok véletlenül hogy 99’ CR125 első villájába milyen olaj kell?
5W? 10W? vagy esetleg valami jó keverési arány?
Ma szedtem szét és csurog le.
Szevasz! Én menni is láttam vele versenyen többször is, és a gazdi az életkorát meghazudtoló állóképességgel tolta! Le a kalappal előtte! Én annak is örülnék, ha csak annyira menne nekem is, mint ahogy neki!
Elnézést kérek Fuckopancs, mellénéztem a hozzászólásokat, ezért rosszul használtam a "választ erre" gombot! A hozzászólás Ruszy- nak szólt! ...sorry
...ja, hogy már meg is vetted hozzá a felújító-készletet! ...akkor nincs miről beszélni.
Lapozgass vissza a fórumban, Sokadikx is perselyeztette az övét, és nekem tetszett a megoldás, találni fogsz róla képeket. Ő "O"- gyűrűvel oldotta meg a por elleni védelmet, és a képek alapján, amiket feltett tényleg jónak tűnik. ...de ha szépen megkéred, biztosan megvannak még a képei a himbáról, és bemásolja ide neked, akkor még keresgetned sem kell!
Hali! Ha csak nem valami nagyképű, majom esztergályosról van szó (már pedig általában nem szoktak ilyenek lenni - én még ilyennel nem nagyon találkoztam, pedig 1-2- nél már megfordultam), akkor elviszed neki a himbát, meg a csapokat és elmondod az elképzelésedet, vagyis hogy a tűgörgőket szeretnéd kiváltani persellyel, nem kell neked rajzolgatnod semmit! Csak amit mérni kell, az feltétlenül ott legyen nálad. Senki nem úgy születik, hogy ismerje a különböző illesztési hézagokat! Az esztergályos meg szakember és elméletileg tudnia kell. Olyanhoz vidd, akiről tudod hogy rendszeresen és folyamatosan dolgozik, az még jobb, ha ebből is él, mert akkor valószínűleg van kellő tapasztalata. Nem lesz azzal baj, odaviszed, elmondod, hogy mit szeretnél, aztán megcsinálják. Ennyi.
Én sokat gondolkodtam rajta hogy perselyt csináltasak vagy ne, de arra jutottam hogy megvettem a Prox készletet hozzá.
Mert ott van a porvédő meg a fém gyűrű amin rajta van, és olyan méretűt porvédőt nem nagyon találtam hozzá
És hol törik?
Nekem csak a segédváz felső befogatási baloldali pontjánál tört el, de meghegesztettem és még bírja.
Esztergályoshoz úgy vidd hogy le van méretezve. mert ő az alapján megcsinálja, de neked kell kitalálni hogy ő mit készítsen el
Az, hogy "szoktam", túlzás. Egyszer csináltattam, és egy motorszerelő intézte.