Igen,így van. Hónolással ugyanaz a méret marad csak pár századot szednek ki,fúrással meg többet vesznek ki és utána hónolják.
Nekem az volt a lényeg,hogy a felkenődött alumíniumot leszedje a hengerről.
Hát lehet hogy tudatlan vagyok, de a honolás és a fúrás nem ugyan az. A honolással pár századot szednek ki nem? 1 fúrásnál meg tizedekről van szó, és aztán honolják.
Meglett a hengerem végre! Nem kellett fúrni,hónolással kijött a felkenődés!
A héten összerakom és a hétvégén járatás!
Eladó lesz amúgy a gép,ha valakit érdekel üzenjen. 1993-as a gép,3 éve van meg,lassan rendben van mindene. Gumik csereérettek!
250000 jó magyar forintot kérek érte.
Ez lehet akár 1997-es is. Ezt a fajta aluvázast én nem venném meg, de attól még lehet jó. Ugyan jót még nem hallottam ezekről, csak 96-ig, vagy 2002-től. (Nekem is ezért van 2003-as)
...olyan kéne, ami farokcsóválással jelzi a dugócsere idejét, és csaholással, ha légszűrőt kell pucolni. Ja, és pisiljen zsírt a láncra. Eredeti olasz papírokkal kéne.
Törzsvásárlóknak új akció keretében minden motorhoz egy kölyök az aktuális alomból. Ami természetesen a motor tartozéka lesz, és áruba bocsátás esetén szintén gazdát cserél. Így vmelyikben biztos örömet lelheted, vagy ha szemetet vennél, a kutya biztosítja a lelki békédet és átsegít a mélypontokon.
Nekem az volt a lényeg,hogy a felkenődött alumíniumot leszedje a hengerről.
1 kép a honolásról
A héten összerakom és a hétvégén járatás!
Eladó lesz amúgy a gép,ha valakit érdekel üzenjen. 1993-as a gép,3 éve van meg,lassan rendben van mindene. Gumik csereérettek!
250000 jó magyar forintot kérek érte.
előre is köszi!
Jó éjt!
Na, lépek aludni, mert holnap munka leszen, de sok.
Ja, a 30-as számom dobáld ki, 20 555 (nem röhög) 0276
Jóéjt!