Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...
hogy csinálja a srác,hogy csak ugy rárakosgatja a blokkfelet,meg beleesik a főtengő a csapágyba?
A kuplungkosár tengelyének nem szabad mozognia!
Heló urak!
Volna 1kérdésem: 2hete vettem egy CRF450-et és szeretnék világítást csinálni rá valahogy. Jól tudom, hogy az R-en nincs világítás tekercs az alaplapon, az X-en pedig van? merthogy ez egy R és ezen nincs, vagy legalábbis nem jön ki plusz kábel, de még nem szedtem szét. Ha van erre valami megoldás (esetleg alaplapcsere) akkor várnám a segítségeteket, ugyanis a gép rendszámos, van hozzá supermoto szett és néha azért kimennék vele a sárból a városba is...
ha azt a tengelyt,amint a kuplungkosár van,meghúzkodom,szabad mozgásának lennie?
a váltót kipróbáltam,a váltó dob forgatásával,és minden rendben volt.
az üres dolog megoldótott.
minden sebesség tuti,szerintem.
könnyen veszi,nem dobálja ki.
a kattogás mitől lehet?
azt elfelejtetettem mondani,hogy mivel nem csináltam előzőleg előfeszítést a rugónak,valahogy azt a kis pöcköt,ami legbelül van,azt kiforgatta,és letört egy darabot a blokkból!
mitől lehet,a pover nyitáskori ráncigálás?
bocs a helyesírási hibákért,szóval a lényeg hogy ne használd így!
andaxin a nyugalom titka , akkor szedd szét a bringát,mert felcserélhetted benna hézagoló alátéteket és a kapcsoló körmök össze érnek.elég nehezen,de le tudnak gömbogyödni,utána már dobja a fokozatot.elöször a csapágyak mennek szét a feszüléstől,de láttam ilyentől már blokkot szétrepedni.gyanitom hogy összerakás elött nem próbáltad ki a váltót.szarvas hiba,ezt mindíg meg kell teni.szedd szét minnél hamarabb míg nem lesz galiba.ne nyafizz mint egy kislány,állj neki és csináld meg.előfordul hogy szarba tenyerel az ember.nincs ezzel semmi baj,ha rájösz a hibára,akkor megérted a müködési elvet és legközelebb figyelni fogsz rá.
ha fentről megsasolod a rugót meg a beakasztási pontot,olyan 1/3 ad fordulatnyit szoktam a rugón fesziteni,persze függ attól mennyire van kilágyulva.probálgatni kell.ha nem jó,szedd szét,rakd össze újra.lényeg hogy visszahúzza a berúgó kart,nem kell állat módon előfeszíteni
valószinű rosszul raktál össze valamit a gépben! lehet kihagytál egy hézagoló alátétet!?
alig lehet üresbe rakni,ha tolom a motort,akkor pedig kattog benne valami!
az mitől lehet,hogy 5-ben rángat nagyon nagyokat a motor?
légyszi válaszoljatok mielőbb,mer kezdek bekattanni.
ti hogy csináljátok a berugókar előfeszítését?
Sziasztok!
A fékhez kellene légtelenítő csavar, hol tudom ezt beszerezni?
Köszi
végre összeraktam a motort ma 21:23 kor
elhuzodott de beraktam az uj dugót precizen
hát én mikr nagyon kerestem, sehol nem találtam 90es hondához idomokat
te hol találtad?
ja CR .
egy barátomnak 250/ 99 hűtő kellene ha tudtok esetleg csörgessetek meg visszahívlak...köszi 20 9 464-514
Eladó egy husaberg fe 550 2005 ös!minden kopo alkatrész kicserélve!CSERE LEHETSÉGES cr 250 re!itt a link: http://www.kepesmotor.hu/husab...
akit érdekel irjon!üdv!
5-let ,tessék.Jobbat nemtudok,szard le,nem kell leállító,csak beindító
Én igazából száranként tippelem ezt a mennyiséget,mert elég vaskos a villa,de nem bánnám ha ezt vki megerősítené vagy megcáfolná...
meg mindig pipa, tapasztalt szakik, adjatok otletet!
ez úgye egy telló párra értendő ?
király,
...egy kis humor, hogy jó kedvetek legyen!