de az vicces volt,hogy eddig sohasem indult pöccre,csak slussz gombbal,utánna szivatóval 2 aztán cask utána,de most elsőre szivatóval!
ez érdekes volt számomra.
a berugó mechanika előfeszítésére van valami különleges módszer?
Sok minden okozhatja, hogy nem pörög ki rendesen. pl: a gyujtás nem jól lett visszatéve, valami nem tömít rendesen, hpp, gyertya stb.. Egy szétszedés után bármi lehet főleg ha nincs túl nagy tapasztalata az embernek
na végre összeállt a gép..
a berugó mechanikával szoptam nagyon sokat
milyen tünetei vannak,ha nem nyit a power?
mintha felsőbb fordulatokon erőtlen lenne a gép
Hali :) Lenne egy kérdésem. Van egy első fékem amihez kéne tárcsa fékcső és pofa. Brembo fék. Ezen kívűl az van még ráírva, hogy HKE. Ez a HKE ez a fék típusa? Csak mert rákerestem de mondhatjuk, hogy szinte semmit sem dobott ki. Annyit tudok még, hogy a tárcsa hat csavaros felfogatású. És fontos lenne nekem ez fék mert hátul egy dob fékem van és hát mondjuk azt, hogy nem bíznám rá az életem. Persze azt is szétszedtem kihoztam belőle amit tudtam. Most meg fogja a kereket de még gondolkozik egyet fékezésnél úgyhogy kéne nekem az az első fék. Amúgy meg az előző tulaj egy paré. Lusta volt kivenni a kereket ezért a tárcsát flexel vágta le róla. Nem értem h lehet így bánni egy motorral. De ha tudtok légyszi segítsetek ebben a kérdésben.
Szevasztok egy 250 99 évjáratú cr em van , hideginditáskor ha nem rugok rá elöször elég erösen akor nem indul és szelőztethetem ki a hengert mert má nem indul de ha jól megrugom akkor elsőre indul nálatok ez hogy működik?
esetleg neked Keme nincs meg? merthogy a tello a tied volt.
nagyon állat lett tettem bele 7-es olajat.
ha minden igaz jövöhét közepére meglesz a pénzem a lánc-lánckerék projektre, és irány a sóskúti pálya bejáratni.
mi a véleményetek a wiseco ról, mert azzal ujitottam fel a sárkányt. Kicsit drága volt de remélem........
Hali!
Egy CR 125-re kellene kipufogó...szóval egyből ami a hengerre megy,nem tudom mi a speckós neve,elefántormány szerű valami.
Motor '93-as évjárat...de teljesen mind1 milyen van,csak passzoljon.
Valakinek nem lenne,vagy valami segítség?
Thx.
ez érdekes volt számomra.
a berugó mechanika előfeszítésére van valami különleges módszer?
nem tudom mire véljem.
ha nem nyitna,kise pörögne igaz?
crm-emnél volt már ilyen..
a berugó mechanikával szoptam nagyon sokat
milyen tünetei vannak,ha nem nyit a power?
mintha felsőbb fordulatokon erőtlen lenne a gép
Rezonátor,ok...
vagy több is van?
Valakinek nincs egy fölösleges váltókarja? Esetleg honnan érdemes rendelni?
köszi
nekem van 1 eladó,nem hibátlan de még jócskán használható.
van valakinek eladó tello szár védője ?
esetleg neked Keme nincs meg? merthogy a tello a tied volt.
nagyon állat lett tettem bele 7-es olajat.
ha minden igaz jövöhét közepére meglesz a pénzem a lánc-lánckerék projektre, és irány a sóskúti pálya bejáratni.
mi a véleményetek a wiseco ról, mert azzal ujitottam fel a sárkányt. Kicsit drága volt de remélem........
Egy CR 125-re kellene kipufogó...szóval egyből ami a hengerre megy,nem tudom mi a speckós neve,elefántormány szerű valami.
Motor '93-as évjárat...de teljesen mind1 milyen van,csak passzoljon.
Valakinek nem lenne,vagy valami segítség?
Thx.