HONDÁSOK!
Ez megy a HONDA motor szinéhez?
Új 42-44 lábra! Mivel kiscsizma van benne!
VAN Tech 10 és Tech 8 is csak anyaguk müanyag, aranyárba!
Ez FLY USA! Bölénybörböl Titan csattal és kevlár erősitésekkel!
VÁMOLVA VAN 55db kék szinüért vehető, vihető!
SISAK IS hasonló szinekben 29db! A szint már irtam!
"Ment mind a vaddisznó meg minden csak a hátsó teló semmit nem csillapított,a kerék jó ha 50% volt és a gyerek egy forintot se akart engedni"
ezek után megkérdezed hogy hol is van helyileg?kérdés hogy akkor honnan tudod hogy megy mint a disznó,ergo valahol ki kellett próbálnod, és te már nem emlékszel rá hogy hol mentél-e vele? !érdekes egy sztori ,semmi rosszindulat nincs bennem csak kicsit kacagtam rajta.
Hello mindenkinek!
Fasza letta motorom. A 7es hőértékű gyertya frankó a gépbe.Így már nem dadog le dombnak lefele. A rezót is kiégettem,sőt még a horpadások nagyrészét is sikerült kiszednem belőle! még az az idegesítő detonálás is megszünt!
Még nem az igazi, mert nem igazán alakítgattam, rajta azóta amióta megy. A hátsó telomat kellene felkeményítenem, mert nem elég kemény, pedig működik a telója rendesen. Még kisebb főfúvóka kellene bele. Meg a gyújtását is be kellene fejeznem. A héten kezdtem melózni, most meg már időm sincs annyi mint eddig volt.
Megyeget azért így is szépen többiek csak a kanyarokban tudnak megfogni, mert annyira még nem érzem mint a 25ős-t. Kellene vennem fékkart pár darabot mert nagyon fogy. Hétvégén voltam kint vele pályán, azért megnézegették a gépet páran. "kipróbálni nem akarták "
Jó érzés hogy emlékszel rám!
Igen. Lakitelken láttál, szeretem a mély homokot mert nem döglök meg a homokba he félre ugrok az ugratónál! A második futamba meg leált a motor alattam a startnál, de hatodiknak beszáguldott velem a motor a gázt se húztam rajta csak vitt magával, féket is magától használta valami csoda kis gép!
Jó motorozást neked is!
Ez megy a HONDA motor szinéhez?
Új 42-44 lábra! Mivel kiscsizma van benne!
VAN Tech 10 és Tech 8 is csak anyaguk müanyag, aranyárba!
Ez FLY USA! Bölénybörböl Titan csattal és kevlár erősitésekkel!
VÁMOLVA VAN 55db kék szinüért vehető, vihető!
SISAK IS hasonló szinekben 29db! A szint már irtam!
ezek után megkérdezed hogy hol is van helyileg?kérdés hogy akkor honnan tudod hogy megy mint a disznó,ergo valahol ki kellett próbálnod, és te már nem emlékszel rá hogy hol mentél-e vele? !érdekes egy sztori ,semmi rosszindulat nincs bennem csak kicsit kacagtam rajta.
egyébként szerintem is egy állat az az ember!
Fasza letta motorom. A 7es hőértékű gyertya frankó a gépbe.Így már nem dadog le dombnak lefele. A rezót is kiégettem,sőt még a horpadások nagyrészét is sikerült kiszednem belőle! még az az idegesítő detonálás is megszünt!
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
De ha gondolod, elviheted belepróbálni a gépedbe.
Megyeget azért így is szépen többiek csak a kanyarokban tudnak megfogni, mert annyira még nem érzem mint a 25ős-t. Kellene vennem fékkart pár darabot mert nagyon fogy. Hétvégén voltam kint vele pályán, azért megnézegették a gépet páran. "kipróbálni nem akarták "
Igen. Lakitelken láttál, szeretem a mély homokot mert nem döglök meg a homokba he félre ugrok az ugratónál! A második futamba meg leált a motor alattam a startnál, de hatodiknak beszáguldott velem a motor a gázt se húztam rajta csak vitt magával, féket is magától használta valami csoda kis gép!
Jó motorozást neked is!
Használjátok már azt a kettéb... rohadt "VÁLASZ ERRE"-t, bazzz... Hát nem igaz.
Nem tudjátok mikor lesz Ligeten verseny?
ez halál biztos. Évjáratát nem tudom, de azt képről nehéz lesz megmondani.
A himbáról lesz képed?
vagy mi van beleírva, valami tipus...
köszi