Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyim 20 éves,megtükrözheted,me az egy fajtiszta nyerő zsákbamacska
nem lehetsz ilyen. Van nektek egy csomó

Sajna ez megy Ha nőnek születtem vóna akkora kurva lennék,hogy ihaj
Rengeteg munka eredménye fekszik ebben az egyedi vérvonalban, nem lenne szívem csak úgy elherdálni... Plusz vásárlás előtt mindenképpen ajánlok egy béltükrözést, hogy Nicasilos-e, és hogy mekkorák a végbelében a karcok.....
Csak hogy ne basszunk át senkit...
Ha kutya lennék, korcs szeretnék lenni. Ne kelljen má nekem az unokatesómmal dugni
tenyészteném,me olyan fajtatiszta izéé rokkakutya
palcsee neked nincs véletlenül bontva egy job oldali cr hűtő ?
minek az neked, nem vagy te kínai.
A kutya az enyim stip-stop
Vedd meg ezt. A hegyesfejű kutya nélkül:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Nem tud valaki eladó HŰTŐT CR 125 1995-ös évjáratra ( elég lenne a jobb oldali is ) ? Sajna kilyukadt
Gondolom csak van benne valami, nem új, hanem bontott...
vagy nem ?
12ezerért megy, vagy ingyen áll a motor. Szerinted?
Kérdeztem egy bontót, 12ezer-ért adják azt a bizonyos "U" alakú himbarészt, de azt elfelejtettem hogy üresen-e vagy tűgörgőkkel.
Szerinted?
601 nemtom, de 603 (tengely-agy rögzítő) nem ajánlom csak nagyobb átmérőjű anyákhoz, de inkább arra amire kitalálták. 1 cm hosszban aluöntvénybe pl. M6 8.8 csavart leragasztva már a csavar lesz a gyengébb láncszem, magyarán beleszakad. A 243 oldható marad, és nem kell hülyére tépni a csavarokat, és nem rázódik ki. Nincs idegesítőbb mint hozzáértő okostojások által agyonbarmolt szarokkal kínlódni. Teljesen mindegy, hogy a szabad ég alatt a délutáni verőfényben egy sör mellett, vagy 15000 Lux fényben laboratóriumi körülmények között.
OK!
szia!
akkor sajna fölösleges, az enyémet is meglehet perselyeztetni...
az U alak el van repedve...főként az kellett volna

Köszi azért!
601-es loctite létezik?
azt találtam otthon,már vagy 5 éves lehet a cucc..
azt nyomtam a problémásabb helyekre!
Tengelyanyákat mindig ragaszd le, és nem lesz vele gond szétszedésig. Én a Bergeknél MINDEN blokkcsavart ragasztok, mert egyébként szétesik az egész. A Loctite 243 jó gyógyszere az agyongyepált szétnyúzott meneteknek, már gyárilag is ezt kellene használni a japánokba is.
Nekem van!link
én beragasztottam fbs-el
helloszia mindenki
motorom kezd összeállni.
lenne 1-2 kérdés!
az pl mitől lehet,hogy jó helyre bevan téve a gyűrű,és áttudja ugorni a stiftet?
lehet ebből probléma?
még egy dologra nem figyeltem oda:a főtengelyre rámenő(jobb oldal)fogaskereket lefogó csavar alátétét lehet,hogy nem a megfelelő irányba tettem fel.lehet ebből probléma?
Versenyen egy kategóriában indulnak.
Sziasztok

Ruszy, nincs meg az a rész, csak a himba, amit képen is mutattam. Ha kell, jelezd.
az mi amugy odairtam hogy ha