Rengeteg munka eredménye fekszik ebben az egyedi vérvonalban, nem lenne szívem csak úgy elherdálni... Plusz vásárlás előtt mindenképpen ajánlok egy béltükrözést, hogy Nicasilos-e, és hogy mekkorák a végbelében a karcok.....
Csak hogy ne basszunk át senkit...
601 nemtom, de 603 (tengely-agy rögzítő) nem ajánlom csak nagyobb átmérőjű anyákhoz, de inkább arra amire kitalálták. 1 cm hosszban aluöntvénybe pl. M6 8.8 csavart leragasztva már a csavar lesz a gyengébb láncszem, magyarán beleszakad. A 243 oldható marad, és nem kell hülyére tépni a csavarokat, és nem rázódik ki. Nincs idegesítőbb mint hozzáértő okostojások által agyonbarmolt szarokkal kínlódni. Teljesen mindegy, hogy a szabad ég alatt a délutáni verőfényben egy sör mellett, vagy 15000 Lux fényben laboratóriumi körülmények között.
Tengelyanyákat mindig ragaszd le, és nem lesz vele gond szétszedésig. Én a Bergeknél MINDEN blokkcsavart ragasztok, mert egyébként szétesik az egész. A Loctite 243 jó gyógyszere az agyongyepált szétnyúzott meneteknek, már gyárilag is ezt kellene használni a japánokba is.
helloszia mindenki
motorom kezd összeállni.
lenne 1-2 kérdés!
az pl mitől lehet,hogy jó helyre bevan téve a gyűrű,és áttudja ugorni a stiftet?
lehet ebből probléma?
még egy dologra nem figyeltem oda:a főtengelyre rámenő(jobb oldal)fogaskereket lefogó csavar alátétét lehet,hogy nem a megfelelő irányba tettem fel.lehet ebből probléma?
Csak hogy ne basszunk át senkit...
http://www.kepesmotor.hu/honda...
vagy nem ?
Szerinted?
akkor sajna fölösleges, az enyémet is meglehet perselyeztetni...
az U alak el van repedve...főként az kellett volna
Köszi azért!
azt találtam otthon,már vagy 5 éves lehet a cucc..
azt nyomtam a problémásabb helyekre!
motorom kezd összeállni.
lenne 1-2 kérdés!
az pl mitől lehet,hogy jó helyre bevan téve a gyűrű,és áttudja ugorni a stiftet?
lehet ebből probléma?
még egy dologra nem figyeltem oda:a főtengelyre rámenő(jobb oldal)fogaskereket lefogó csavar alátétét lehet,hogy nem a megfelelő irányba tettem fel.lehet ebből probléma?
Ruszy, nincs meg az a rész, csak a himba, amit képen is mutattam. Ha kell, jelezd.