Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarlak bosszantani, de én holnap is megyek pályára
Persze minden van már csak egy jó moci hiányozna a seggem alá!
Nekem már 1 hónapja fáj . Nem túl nagy élmény amikor fáj.
Csizma-térdvédő-gatya-páncél-szemüveg-sisak van?
Jó lesz a 250-es!Szeretem ha fáj!
Már pedíg joban jársz ha röktön az elején költessz rá 1 kicsit
Ha szeretsz küzdeni, és ALAPOSAN meg akarsz tanulni krosszozni, vegyél 125-öst. Ha kényelmesebb, de a hibát szigorúbban büntető gép kell, jó a 250.
Ellég lenne egyenlöre ilyen régebbi is i is,csak hogy érezzem az ilyen durvább gépet
Olaszbol behozott cuccokat árul. Nincs magyr módra szétbarmolva. Én is ott vettem az enyémet
Tudom,hogy olyat nehéz lesz találni...csak ha megveszem legalább ne egyböl keljen rá költenem!
nem, ezt nem. Régen jártam arra már. Egyébként ha összekaptál már 320ezret, meggondolandó a 2002 utáni évjárat, 500-600-ért egész jókat lehet venni, vagy az majd később?
Bocsi És a motort is láttad már?
Igen. De használd a "válasz erre"-t, mert így nem fogjuk tudni, kinek mit írsz.
Miért ismered?
Jah de még egy 10-est se akart engedni,semmit....nem fogja tudni eladni az biztos,ha csak nem valami madárnak
Szolnok alatt kicsivel, de úgy tudom, hogy ha muszáj, tudnak segíteni a szállításban. Mesterszálláson. De vigyázz a sráccal, mert nem normális
Szerintem ne nagyon álmodozz olyan krosszmotorról, amire nem kell semmit költeni, ha csak nem újat veszel.
És helyileg nem tudod merre lehet? Mert a szállitásal gondjaim vannak
A hátsó teló felújítása 15ezer, a gumik versenyzőktől beszerezhetők olyan 2-3ezerért/db, ha nem ragaszkodsz a vadonat újhoz. Engedni meg majd enged, ha rájön, hogy hiába jön 120 érdeklődő, ha vevő meg egy se. Erről ennyit.
meg-meg Ment mind a vaddisznó meg minden csak a hátsó teló semmit nem csillapított,a kerék jó ha 50% volt és a gyerek egy forintot se akart engedni
ez pl. 270-ért egész tűrhető. Pofára hihető az évjárata is:
http://www.krosszmotorok.hu/

CR250, 1994
Na, megnézted azt a lomot?
hello!
Nem tud valaki Nógrádmegyébe eladó 250 cr-t?
95-ös évjárattol?
Ezen a képen lehet nézelődni mi miért van.
Hello jah13

Az enyémben is alacsonyabb hőértékű van mint a gyári. azt hiszem az is 7 es. A fiaméban (MTX125)9-es volt AZ meg azt kezdte csinálni, hogy magasabb fordulaton ledadogot és állandóan szutykos volt a gyertya. Beletettem 1 olyan gyertyát a kocsiból kiszedtem , de avval pöpecül megy.
Ideiglenes megoldásnak csak akkor mondanám, ha tudnál úgy motorozni mint 1 versenyző. Mivel nincs benne termosztát a vízhőfok szabályozás miatt, ezért ha nincs zargatva rendesen, akkor nem tud felmelegedni a motor rendesen, és kipurcan a gyertya. Még a régi NDK világmárkákban sem ártott alacsonyabb hőértékűt használni télen.
Ha alacsonyabb hőértékűt használsz mint amit igényel a motor akkor az a veszély, hogy szétégnek az elektródák.