Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keményen,csak KEMÉNYEN
Teljesen más az alvázszám.
Hellosztok!
valakinek nincs eladó jó állapotban lévő fehér rajtszámtáblája?
ha az alvázszámod vége 202436 akkor itt van a papírja és mivel nem készült adásvételi jobban teszed ha felhivsz.Nem baszogatásból mondom
Nem tud valaki eladó HŰTŐT CR 125 1995-ös évjáratra ( elég lenne a jobb oldali is ) ? Sajna kilyukadt
Egyszer vetem valamit Pesti Andrástól de nem nagyon ajánlom.
Hibátlan motor nem nagyon van,főleg nem használt krosszban,így tisztában vagyok vele hogy akármit is veszek vmi tennivaló lesz vele,csak nem mindegy mekkora munkák ezek,azonban szívesebben veszek olyantól akinek még több darab saját használatra szánt normálisan szervizelt,korrektül tárolt motor áll a garázsában és segítőkész,normálisan lehet vele beszélni,ellentétben veled,akinek minden megszólalásából ordít az hogy mekkora ...... (gondolj ide vmi negatív jelzőt,rádbízom mit)
Kiskunhalasról származik a motor (nem Pesti András),akítől vettem szintén volt már nálad,csak nem lett üzlet mert mire odaért megdupláztad az árat,véleménye rólad megeggyezik az enyémmel,jelezte hogy ő is csak negatív reklámot csinál neked.
Jelzem a továbbiakban bármit is írsz,nem fogok rá reagálni,elég volt belőled a telefonbeszélgetés,személyes találkozó,és ennyi most a fórumról,én inkább nem kívánok semmit ver téged az élet azzal hogy élned kell
Így van amíg balek van vevő is van hisz neked is sikerült bevásárolnod egyet.Amúgy lökhetnél fel egy képet arról a cr-ről még az is lehet hogy én hoztam valamikor és akkor mostmár nem fekhetsz le nyugodtan soha tudván hogy mit okádott benne az a mesterszállási gyökér. Amúgy meg a gerecsemotor.hu v tel:06204271314 kell vásárolni mindent mert ott korrekten állnak hozzá az egészhez.Nekem csak jobb hogy ott leöntöm az egészet azután kínlódjon ő a sok gyökérrel.Megyek mert erre nem tudok többet most szánni sok szerencsét az új foshoz
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a 125 2t megeszi a 250 4t?
Így van én voltam,lehetett nikasilos a henger de akkora árkokkal amibe vetni lehetett volna :D
Ha ezeket a hibákat odaírod a hirdetésedbe akkor vszeg senki nem akarja megvenni a mocit,csodálkozol rajta hogy hibátlanként hirdeted és az érdeklödő talán a fékkart mondja hibátlannak?Én elmondtam hogy mit tapasztaltam,és azt is hogy ha szóbakerül vhol a mesterszállási motorkereskedés azt tanácsolom hogy kerüljék el jó messzire.
Elég volt szétnézni az udvarba ahol vagy 50 motor szétszedve,alkatrészek szétszórva az egész területen,motor szabad ég alatt szerelve,ez az én szememben minősítette a helyet...
És milyen igaz,nem kell mindenkinek nálad vásárolni,tudod a rossz tapasztalatok sokkal gyorsabban terjednek mint a kellemesek,légy korrekt a telefonban és élőben is ennyi az egész és jobban jár mki!
Az utolsó mondatod pedig az én fordításomban:amíg balek van addig vevő is lesz ,ez szép hozzáállás!
További szép napot!
Hello!Nemrég vettem egy CR 500-at most telejes felújítás közepén vagyok, mindent rendbe akarok tenni rajta, de nem is ez a lényeg igazán hanem az, hogy pályán milyen menettulajdonságokat mutat?Már várom, hogy csapassak vele, persze tudom, hogy ésszel kell menni vele csak kíváncsi vagyok egy pár véleményre aki pályán motorozik vagy motorozott ilyen géppel(nem erdőbe meg dombokra fel, mert az szerintem telejesen értelmetlen ).Sokan 'oltanak' hogy motorozhatatlan meg stb..de én nem vagyok beszarva tőle egyáltalán.Mentem vele már, igaz nem pályán, de nagyon fasza!Leírhatatlan érzés! Szóval ha valaki tudna egy-két dolgot mondani róla azt megköszönném!2T FOREVER!üdv: Dávid
üdv mindenkinek erre azért válaszolnék: mostmár emlékszem te voltál az ember aki leszedette velem a könyököt 1. a henger nicasilos volt,2 senki nem mondta hogy az 50db motorból mind üzemképes mivel annak a 3/4e soha nem lesz összerakva,3 a telószárat,láncszettet,gumit mondtam hogy adom vele amúgy meg annyira szar nem volt mert 300ért kéregettétek.Nem adtam oda mert sokban volt.Ugyanúgy elbasztam én is veletek az időmet,nekem annyi maradt meg hogy jött 2ember aki motorozni nem tudott,azt se tudta mit-mekkorát-mire akar venni meg hogy lefikázták azt a cr-t.Nem probléma nem kell itt semmit venni.Papp Csabának meg ezúton is üzenem hogy ha én valamit kölcsönadok legalább arra képes vagyok hogy visszaadom nem hogy még utánvétellel elküldi hogy vegyem vissza 5ért.Neki se kell többet ide jönni.Motort meg olyat vesztek amilyet akartok egyszer ugyis elkel minden további szép napot
Nah srácok ugy néz ki,hogy a 250 cr-böl lesz egy 99'-es 125-ös!
Gyárilag is szimering van benne (2 db, csak nem egyforma méretűek)! Nincs semmiféle tömszelence.
Köszönöm előre is a segítőkész szándékot,holnap fogom szemmelverni és jelzem hogy mi lesz belőle,szettre azért gondoltam mert úgy véltem hogy van benne valami idióta méretű tömszelence,de ha egyszerű szimeringgel és csapággyal megoldható akkor marad a csapágyboltos verzió.
Mit akarsz felújítani a vízszivattyúból, amihez szett kell? (mondjuk én soha nem vettem ilyet, ezért nem is tudom mit tartalmaz). Szimeringet tudsz venni SKF-éknél, vagy akárhol (csak jó minőségű legyen - abszolút nem drága), ezen kívül kell még 2 db papír tömítés (papírbolt, és egy kis türelem, 10 perc alatt megvan 1 db). Mit kell még ezen kívül ott felújítani? (a tengelyt és a fogaskereket megbeszéltük) Ha nem muszáj, nem kell feltétlen mindenféle szettben gondolkodni! Heroinárban vannak a szettek, és annyival nem jobbak! ...az igaz, hogy kényelmesebb megoldás! ...ha van rá felesleges lóvé...!
Ha úgy döntesz, hogy magad csináltatod, akkor jelezd itt a fórumon, akkor segítek. Ha bontottat keresel, akkor nincs miről beszélni.
Igazából nem láttam a rögzítést,csak holnap tudok ránézni,de jelezték hogy ez bizony kuka.
A Te verziód valóban elég masszív kivitel,ha a gyári valóban csak forgástesten van szorosan illesztve,semmi rögzítés,ékelés.
Esetleg a fogaskerék marásban nem tudnál segíteni?50km-re lakom tőled,természetesen fizetném,jó lenne tudni árat és határidőt,ha elvállalná az ismerősöd.
Viszont a vízpumpa felújító készletre is kellene vmi 5let ha már egyszer szét van szedve....
a 125 nek és a 250 es nek a powerja nem egyforma
Mert milyen a kör poweres? És utána milyen power van benne?
Én Fent a börzsönybe Diósjenön lakom....Valahogy az élet ugy kicseszett velem,hogy az összes motor távol van innen!
nem tudni merre laksz,az adatlapodon nincs fent,az enyém 96 körüli és 300e volt,viszonyítási alapként kipróbálhatod ha akarod
Na Hello,...

elkészültem a motorral már csak lánckerék és lánc kell rá , szerdán meglesz akkor nyomok fel képet is.
végül is wiseco dugot tettem bele.
nagyon pipec lett.
lassan találkozunk bugyin
Oksa köszia a jótanácsokat! És nem fogom elkapkodi,mivel a pénzel híján vagyok csak egyszer tudok ilyen motort venni...
ne kapkodd el a vásárlást,rengeteg szart megnéztem mire megtaláltam a nekem valót,sok időbe meg fölös km-be kerül,de megéri tanácsolnám hogy kör powerest vegyél 92-2002 ig gyártották ezzel a blokkal a cr-t,de az élmény magáért beszél