Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa átnézem És akkor még várok az igazira!
A gyáriban jobban bízol? Ez nagyon sok esetben igaz, a jelen esetben azonban a véleményem szerint nem. Nézted, hogy a gyárin hogy van illesztve a műanyag fogaskerék a tengelyre? A vízszivattyú tengelye egy nagyon egyszerű forgástest, ami esztergályosnak nem feladat. A fogaskerék marása már kicsit több szakértelmet igényel. A képen látható kivitel egyébként a szerény véleményem szerint a gyáritól mindenképpen jobb konstrukció (nem magamat szeretném futtatni, hisz nem is én találtam ki a fogaskerék rögzítésének módját, hanem a sógorom készítette, aki CNC esztergályos, ill az egyik haverja marta a fogaskereket). Ez biztos hogy nem fordul meg a tengelyen, mint a gyári szoros illesztés! Ha egyszer tönkremegy, csak is ugyanígy lesz megoldva! (Nem mindig a gyári megoldás a legjobb, az azonban tutira igaz, hogy általában az a legköltségesebb. Az alkatrész-utánpótlás nagy üzlet!)
okés, várom majd a jelentkezésed...
további szép estét, üdv!
ok, holnapra körülnézek.
ajjaj, remélem meg lesz...úgy lenne a legjobb, de ha még se akkor is kell legalább az egyik része
posta remélem majd megoldható, ha kell utalom előre a pénzt...
Ez a "párja" nem tudom, megvan-e nekem. Alaposan körül kell néznem.
nekem ez van, amit már ki lehet dobni:
Az ára 3ezer, perselyezéssel felújítva 10. Párja...milyen párja?
szia!
Ennek mennyi lenne az ára? és a párja?
köszi a segítséget
A tegnapi nem ilyen volt, nézd meg, ennek KÉT, szögletes lyuk van a tankidomon, annak több, íveltebb.

Amit belinkeltem, tanulményozd végig 1989-től 1997-ig.
De a tegnapi is ilyen volt...Akkor az is jóval öregebb volt
sőt, ha ez ugye 250-es, akkor sajnos akár 1990-es is lehet:

http://www.motorera.com/honda/...
Mondom: 1991-es. Nagyon jellegzetes a hűtőtakaróidom és a légszűrőház. Csak 1991-ben volt ilyen.
Aszondod nem fiatalabb 91-nél?
1991-es, ez halál biztos, szerintem akármilyen überfasza, 260-nál többet én nem adnék érte.
Sziasztok!Ehez a mocihoz mit szoltok ez a követketö célpontom :http://kepesmotor.hu/honda-kro...
Köszönöm mindkettőtöknek a választ,szeretném ha ez a megoldás az utolsó utáni verzió lenne,gondoltam hogy vmi netes katalógusból kiszedem a cikkszámát és rákérdezek Hondáéknál hogy mennyiért és mikorra szállítanák,esetleg ha vízpumpa javító klt-be benne lenne ez is,vagy bontott is érdekelne,igazából mindegyikbe jobban megbíznék mint a maszek által gyártott verzióban,bár ha nem más.....amúgy vízpumpa jav.klt re hol lehet szert tenni?
20 555 0276

(akikre tartozik: a 30-as számom nem él többé, ezen értek el )
Szia, sajnos az nincs. Kennex ötlete abszolút járható út.
Egy alternatíva a megoldásra. A gyári nekem se bírta (megforgott a tengelyen a fogaskerék), csak ugye én bontóban sem nagyon tudok venni. Ha nem találsz, akkor egy nem túl lepukkant gépműhelyben néhány papírért megcsinálják szerintem.
Szia!
Cr125 99évj hoz vízpumpád nincsen?
Elfogytak a fogak a tengelyéről,ha veszek hozzá javítókészletet ez benne lehet?
Esetleg ha más tudna segíteni ebben örömmel fogadnám....
Mesterszállási srácot senkinek nem ajánlom,CR250-et néztünk nála úgy hírdette,kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban a kerékcsapágyak cserések,elmentünk megnézni:
Kerékcsapágyak tényleg lógtak,első teló csúszószárat mintha kalapáccsal verték volna össze,hátsó himba lógott,mindkét helyen folyt az olaj,lánc gatya,fékbetét cserés,kipufogónyíláson benéztem a hengerbe dugón és hüvelyen iszanyat csíkok,mondom a srácnak ez elég kaka,aszonya ez volt a legjobb hengerem!
Nem baj ha ennyi minden baja van,de akkor mondja meg,ne utazzak potyára....és alku télleg nincs.
Szétnéztem azért ott nála elég sokat elárul magárol hogy motoralkatrészek szanaszét az udvaron,motort a szabad ég alatt rakják össze.
Telefonon beszéltünk előtte mondta van 50-60 motorja,mikor odaértünk kiderült hogy abból két darab a működőképes!
Azóta beszéltem egy másik sráccal ő gyújtótekercset vett volna nála Mesterszálláson,telefonban 12e-t mondott neki mire odaértek 24e lett belőle...
Kókler ez a rosszabbik fajtából!
Ezt igazán sajnálom! ...őszintén! Jobbulást neked, gyógyulgass!
Helo Kennex!
Befejezteti a sors velem a motorozást! Csütörtökön egy dombról (nekem hegytetőnek tünt) úgy lezúgtam hogy azót bal válam használhatatlan!
124 sponzor MX felsőm! 29 Mx nadrágom! 14 pár csizmám! és 6 MX sisakom jött össze évtizedek alatt!
Lassan meg kell válnom töllük!

Meg még itt van ez a gyorsasági is!