Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
egy képet légyszi tegyél már fel róla ide...
1000 köszönet
hello mindenki
ma voltam germalexbe,vettem jó sok csapágyat..
a 63/28 asból csak olyat tudtak adni,amelyben nut-van!
az lehet baj?
kiveszem,és ugyanolyan nemigaz?
63/28NRC3 a neve.
Van himbám. Kicsit kopott, 3ezer, perselyeztetve 10 ezer. CR-be való, évjáratát nem tudom, bele kell próbálni.
Sziasztok!
Valaki rakott már be nem cr-be való himbát..pl egy suzukiét, bele lehett rakni?
Vagy semmi esély?

köszi

Köszi Kennex ! Kurva nagy segítség volt a kapcsolási rajz!
Hy CROSSaságok! Lenne kedvetek lejönni egyik 7végén a dirtparkba egy közös motorozásra? Időpontot még nemtudok, ha van kedvetek akkor beszéljünk meg egy időt és mehetünk is már nembirom versenyre nem mehetek úgyse, pálya nélkül meg én nem birom ki
Hali mindenkinek! Én csak megerősíteni tudom ennek a megoldásnak az előnyeit. Egy korrábbi munkahelyemen rendszeresen rendeltünk WÜRTH-éktől méterben különböző keresztmetszetű "O"- profilú gumit ömítést, és valóban nagyon ott volt a cuccos. Még hidraulika munkahengerhez is gyártottunk hozzá gyűrűt, úgy bírta, mint állat! Ha jó minőségű a ragasztó, akkor ez tényleg rendben van!
Sziasztok
bocs,h bele vau,de én pl. csapágyboltban vettem gumitömítést méterre adják.Belehajtogatod az úszóházba,elvágod ahol kell,kiveszed,összeragasztod egy kis Loctite pillragasztóval(csak egy picit,hogy kívülre ne follyon.
Átmérőt kell mondani és adnak amennyit akar az ember.én vettem vagy 5 éve 1m-t azóta még mindig van belőle.
pár100Ft-os tétel és nekem eddig bevált
Elvileg benne van a szettben, egy kör alakú, kör keresztmetszetű gumigyűrű, fekete. Azt kell a karbi teknőjének a vájatába belehajtogatni szépen. Neked is kell, hogy legyen.
bocs de nem értem.
kell valami neked az athenából,cserébe adsz a karbi alá?
vagy nem tudom mire gondoltál.
vagy benne van ez a szettben?
mert én nem láttam..
Hawyy
[17427] május 4. 15:02
a váltót úgy letettem,ahogy van.
hézagólóval mindennel együtt.
ma vettem meg a tömítés szettet,9500 volt a pinkbe
kíváncsi leszek,hogy oldják meg a leeresztő csavart,mivel ha oda nagyobbat fúrnak,beleér a váltó dob csapágy helyébe.
minden alkatrészt elmostam,várok a blokkfélre,meg arra hogy tudjak menni pestre,germalexbe.
Én pl. keresnék olyat, aki megvette az Athena tömítésszettet, és megmaradt neki belőle ez a gumitömítés, és megvenném tőle párszáz forintért. Pl. nekem van ilyen
Csaó! Küldtem a mail-edre rajzokat, remélem valamelyiket fogjátok tudni használni. Csak ezeket találtam, nekem nincs másik. Hali!
Hát mondjuk az egész motort komplett! A kép csalóka, de mikor kész lesz teszek fel képeket!18-as van benne, cxsak nem voltam bizots h mekkora az gyári felni.Esetleg ha valakit tud első hátső felnit hozzá ami nincs felütve azt akkor érdekelne!
Hy Tom!
még mindig aktuális! mert ugyan kaptam valamit,de az nem jó nekem...
Szia Zo! ETZ-hez keresel rajzot? Jól értem? Találtál már, vagy érdekel még mindig?
szeasz mindenki!
biztos van egy TZ topic is, de azért megkérdezem Tőletek is, hogy nincs e valakinek 125ösz TZ villamos rajza?
Nagyon kellene...
Megvan a dugó prox lesz a sárkányban! Jövőhéten érkezik és talán hétvégén motorozás lesz!
ha jol tudom én akkor a tiedbe is 18-asnak kell lenni! azt milyen az 500-as? mit restaurálsz rajt? várjuk a többi képeket majd...
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Ez az én motorom az első CR!
Azért anyira hülye nem vagyok h nem tudom mekkora van benne most! Azt nem tudom h ehhez az évjárathoz mekora hátsókerék tartozik 18 vagy 19!Képet mlg nem tudok feltenni róla, majd később kicsit.
naszóvall honnan szerzel olyat?
akkor már inkább az ami Judy Neroból kilógott