szasztok. Behalt a projekt!
rezót kiégettem,letömítettem,nem fúj már mellé! De még mindig detonál melegen. Holnap szétbombázom a karbim,megnézem az úszóm....
ha szar a hajtókarom az csinálhat ilyeneket? Mert mintha már hangokat is hallanék a onnan.....de lehet csak paranoiás vagyok!
Szia...
Nem egészen értem a kérdést. Neked van egy 97-es CR-ed, és nem tudod, hogy 18 vagy 19-es-e a hátsó felni? A gumin nincs rajta, hogy 110/80-18? vagy 19? Vagy az évjáratára gyanakodsz, hogy mi lehet?
Képed van a motorról?
Ez a "túlméretes" dolog akkor évjárat szerint eltérő lehet, az enyém '86-os, ott 05- mm-enként emelkedik (amikor kérdeztem Prox-ból nem is volt még Pinkmotors-éknál sem 0,25- ös lépcső). Bocs a rossz adatért .
Most várok több helyről is válaszra, de köszi a segitséget! A tulméret 0,25-ként növekszik és ugy mértem hogy az enyémben 89,75-ös dugó volt, tehát valszinű 90,00-es megy bele vagy 90,25-ös, ha mégsem boldogulok kereslek! Mégegyszer köszi.
Akkor gázosabb a dolog kicsit, ha mondjuk éppen az utolsó méretet méred. Akkor hüvely-csere. Okulva mondjuk Keme esetéből, érdemes elgondolkodni rajta, hogy ebben az esetben kivel csináltassa az ember? Az ebay-en 19-20 papírért láttam többször is (szerintem, ha megnézed most is találsz) 500-ashoz való vadonat új Wiseco- hüvelyt. A kezemben ugyan nem fogtam még ilyet, de feltételezem, hogy a felömlők azon a gyári méret másolatai. Na de eléggé előre szaladtam, először mérj egyet szerintem, meg azt is te látod, hogy a henger mennyire sérült. (ha lehet még "fúrni", akkor egy-lépcsőben kijön-e belőle a hiba?)
Hali! A képek nem túl jó minőségűek, így nagy következtetéseket nem lehet levonni ezekből. Te látod élőben is,elhisszük hogy szar. Az 500-asnál 0,5 mm-enként változik a dugó/henger méret, ezért az se nagy gond, ha nincs otthon mikrométered, nyugodtan mérd meg egy tolómérővel. Az alapméret 89 mm, aztán 0,5 mm-enként emelkedik egészen 91 mm-ig - ez a vége a gyári túlméretnek. Kecskeméten tudnék segíteni, de te egy kicsit messzebb vagy tőlem. Szerintem emlékszel még, nem sokkal ez előtt lett az enyém is fúrva/dugó-csere. Nekem 40 papír volt kereken Prox dugóval. Egyik nap oda vittem, másnap kész volt és ott volt hozzá a dugó-szett is. Ha esetleg felétek nem nagyon van lehetőség, abban tudok segíteni, hogy ha eljuttatod valahogy az alkatrészt és a költségét, akkor szivesen megcsináltatom.
Ennyire nem kell túlbonyolítani. Le a földre valahogy begyújtani az egyik végét és amikor izzik benne a cucc akkor jöhet a kompresszor és szépen végigég. Ha minden jól működik akkor olyan a hangja mint egy sugárhajtóműnek. Nem tanácsos betonon végezni ezt a folyamatot, mert megégeti.
Szia!
Ha 99 es évjárathoz jó és mostanában el tud jutni hozzám akkor érdekel,eladó holmijaimnál van elérhetőségem,dobj egy telszámot és találj ki egy árat,felhívlak,köszi!
nem okozhat kuplung csúszást,viszont ha szerelted a blokkot és egy olyan csapágy belekerült amelyik porvédős,vagy maradt valalyikbe egy picike zsír,akkor még az új kuplung is simán meg tud csúszni
azzal is csináltam már.jó pirosra fel kell melegíteni,aztán elzárni a gázt és csak oxigént nyomatni bele.nagyon szépen kiég,csak elég sok oxigén elmegy vele egyébként jó megoldás
Viszont gyári hengerátmérő engem is érdekelne 125höz 99 évj B hengerhez ,Haynesben 89 évtől 53,925-53,933 átmérő kérdés milyen évjáratig?
És ha 53,93 az alapméretű dugó akkor hol az előírt 0,04-0,05 illesztés?
hondába csak szettet adnak.
csak azt nem tudom,hova való azonkívül még tömítés?
rezót kiégettem,letömítettem,nem fúj már mellé! De még mindig detonál melegen. Holnap szétbombázom a karbim,megnézem az úszóm....
ha szar a hajtókarom az csinálhat ilyeneket? Mert mintha már hangokat is hallanék a onnan.....de lehet csak paranoiás vagyok!
mert a hondába 8ezret mondtak rá..
nekem csak az alsó kéne.
előra is köszi!
Nem egészen értem a kérdést. Neked van egy 97-es CR-ed, és nem tudod, hogy 18 vagy 19-es-e a hátsó felni? A gumin nincs rajta, hogy 110/80-18? vagy 19? Vagy az évjáratára gyanakodsz, hogy mi lehet?
Képed van a motorról?
Ha 99 es évjárathoz jó és mostanában el tud jutni hozzám akkor érdekel,eladó holmijaimnál van elérhetőségem,dobj egy telszámot és találj ki egy árat,felhívlak,köszi!
És ha 53,93 az alapméretű dugó akkor hol az előírt 0,04-0,05 illesztés?