Hello!Valaki megmondaná, hogy a CR 500-ba hátul mekkora kerék van?18 vagy 19?Sztem 19, de nem vagyok benne biztos..Én is beléptem a CR klubba Hamarosan töltök fel róla képet, 'restauálás' után Kösz a választ előre is!
A sokat ugy értem, hogy 750ccm helyett 850ccm mondjuk! Tudni illik nálam az a helyzet, hogy 750ccm van a blokkba ütve de mire megjelenik a szintjelző csavarnál belemegy 850ccm és észre vettem hogy hirtelen gáznál viszont megcsuszik a kuplung!
Lent is van, köszi szépen!
Bele is néztem és azt írja, hogy pl 7,5 óránként dugó csere. De ez gondolom verseny használat mellett. Ti milyen időközönként cseréltek dugót pl? Ha jól emlékszek olvastam olyat, h elég évente is.
elég sok féle módszer van a kivitelezésére.egyik sem szomszédkimélő,de 1 órát igazán kibírnak az én módszerem elég beteges,és költség takarékos.egy üres háztartási mosógép házba raktam egy vas felnit amit irgalmatlanul megraktam fával,majd begyujtottam.a mosógépházról leszedtem a hátlapját igy ott egy hatalmas luk tátong ahol etetgetni lehet a tüzet.a rezót úgy rakom bele hogy a dob felőli vége felfele álljon,el sem tud dölni a keret miatt,persze elötté érdemes átlötykölni belül a rezót 1-2dl benzinnel hogy megfelelő legyen a hatás.amikor kellő képen elkezd füstölni a vége a kompresszort alacsony nyomásra beállítva az emlitett kémlelő nyilásnál pont bele tudsz fújni a rezó elejébe,és ez mind addig mig füst jön a másik végén.a feladat elvégzését kora esti órákban és enyhe szélben javaslom,persze úgy érdemes helyezkedni hogy ne fújon bele a szél a tűzbe.a művelet végén amikor kihült gumi kalapácsal körbe kozogtatom a rezót ez esetleges fenn akadt szenes kokszos darabok miatt és kirázom belőle.biztos van ettől egyszerűbb is,de amikor igy csináltam tiszta ujal belenyúltam a rezóba és úgy is húztam ki.persze külső festékből csak a kékes-lila fém marad.
remélem ez az ami alulvan!
de akkor alap méret az enyimé!
anyira nem tok idegen nyelven!
mert nekem 45.5mm
de ha veszek még 3 szettet akkor oda is adhatom Kennexnek a felesbe!
Bele is néztem és azt írja, hogy pl 7,5 óránként dugó csere. De ez gondolom verseny használat mellett. Ti milyen időközönként cseréltek dugót pl? Ha jól emlékszek olvastam olyat, h elég évente is.
megvettem, majd rájöttem ,hogy nem 250esé
innen
basszus nincs mosógépem
köszi a tippet! Azt hiszem elmegyek cimbimhez neki van lángja, majd azzal jól megnyomatjuk!
de fogalmam sincs hon nan!
de javitsatok ha tévedek!
én máskor bekentem FBS-el és azóta jó!
Ehez a típushoz service manual linket tudnátok adni?
nekem a leeresztő csavarnál szivárog az oil....
mit tegyek?
van oda valami tömítés féle, még nem volt leszedve...