Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azt hallottam hogy 0,4-0,5 mm vastagságú papírból érdemes,elbassza a vezérlésed ha vastagabból csinálod. www.gerecsemotor.hu
Nagyon ügyes vagy.Honnan másoltad?
A klingerit acélhuzalhálóval megerősített krizotil (fehér azbeszt) alapú hőálló tömítőanyag. Régebben széles körben alkalmazták (pl. hengerfejtömítésként), ma már azbeszttartalma miatt kiszorult a használatból, illetve ahol lehet, lecserélik azbesztmentes tömítőanyagra.
klingeritböl nyugodtan vághastsz....
Sziasztok!
Mint újdonsült Cr tulaj /125R 98 v. 99évj)kellene egy kis segítség,hengertalp tömítés csere lenne a mocin,de emiatt nem akarok venni egy kpl.töm szettet,megoldható ez házilag papírból vagy klingeritből,esetleg ha vki tudna vastagságot mondani azt megköszöném...és egy hátsó féktárcsa is cserés lenne,Mesterszálláson kívül (ritka nagy barkács banda senkinek nem ajánlom)hol érdemes utánakérdezni?
Amúgy köszönet aki lebeszélt a 250R ről,ez is húzós egyenlőre :D
áááá ez biztos csak valami véletlen baleset lehet
most írtam
érdekelne még mindig a telód,nem írtál vissza e-mailt.
helló
nah máma szétkaptam a gépet!
és 3 hejen még megvolt repedve a dugó!

de kicserélem és gondolom jó lessz!

de hamár szétszedtem megtakaritom már!
van pár kép!
szerintem valami új adófajtára gondolt
Úgy érted, hogy "eladó"?
El. Drágán. Tudom, neked ez szokatlan, mert a tied ingyen van mindenkinek, már ha kell egyáltalán bárkinek is. Ez így jó, vagy menjek le én is alpáribb stílusba?

Ha kritikát kap az ember, és van esze, visszavág valami értelmeset, frappánsat, valamint elgondolkodik rajta, hogy kell-e javítania valamin, vagy alaptalan az a kritika.
nahát.
holnapra megjön a lendkerék lehúzóm,ameddig persze nem tudtam lehúzni,addig elkezdtem megbontani a hátulját.
ott aztán elég durva dolgok fogadtak.
az a 2 tűgörgős csapágy,amin a blokkon átmenő tengelyt átdugom,azok olyan szinten be vannak rohadva-és a tűgörgők fele hiányzik is,hogy én ilyet még nem láttam.
mennyibe kerül a cseréje?
csapágyboltban lehet ilyet kapni?
kuplungkosaramon olyan berágódások vannak,hogy az is eszméletlen.
abból kb mennyibe kerül a bontott?
vagy nem érdemes,hanem inkább újat?
tyűű mennyi írtam.
előre is köszönöm.
kicsit óvatosabban válogasd meg a szavaid ha nem akarsz semminek nekiszaladni
má meghuztam és már egy csomot motoroztam vele de azóta még ijen !
Ezt jól megaszontad Próbáld ki, hogy most meghúzod és hogy úgy, megy-e rendesen...
bocs nem csavart hanem bilincset!
huhhh hol is kezdejm! talán az elején helló
ugy kezdődött hogy elfelejtettem meghuzni 2 csavart a karburátornál ami a levegőszűrő tartájhoz mén és amejik a membránoz és bement a por és azóta nem pörög ki a motor és olyan mintha leakarna fuladni vagy mintha el lenne takatva a kipufogó
lehet ez a baj? bement a kosz?
és a dugó meg megvan rebedve de csak a szoknyája!
de dugót cserélek de a másik a dadogás éds nem kipörgés lehet ettöl!
am de még nem szedtem szét csak a membránál benéztem és pont ott!
szerintem úgy a fahin
ell
Kösz szépen
Anyád ell adó?
valaki nem tudná kölcsönözni a lendkerék lehúzóját?
mer hétfőig akkor csak nézegetni tudom
vagy esetleg valami más megoldás?
állítólag mz-nek lejön kézzel is,kocogtatással.
próbáltuk ezen is,de ezen nem jött össze
csak az egyik végén menetes ha még a gyári tengely van benne.ahol a 28 as kulcs megy rá azt lekapod.után 3-5kg-os gyorslazítóval határozott lendítés-célzással ki fog jönni
Hali mindenki! Lenne egy kérdésem. Valaki nem tud internetes oldalt ahol fent van a 2003-as honda cr250r motor blockjának részletes szerelési rajza? Ha valaki tud légyszi linkelje be! Köszi
nem a hangszigetelés elmaradása miatt, hanem mert ha már egyszer szétszedtem akkor már összerakom norálisba! De ha gondolod leveszem a rezót is és adok neki nyélgázt!