Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már a helyesírásnál tartunk "ilyen"
egy iylen hangszigetelés elmaradása miatt ne motoroznál?
Neked nem adom, mert lesatírozod rajta a címet, ráírod, hogy "User Manual", és eladod ötszörös áron.

Érdekel
Kiskondás vagyok és csak szerelésikönyveim vannak,de ha megszánnak és normálisan kéred ,valaki majd megszán és talán könyvet is kapol,de az nem én vagyok
Valakit nem érdekel a "Magyar helyesírási gyűjtemény" c. kiadványom? Olcsón odaadnám, én már többször kiolvastam, de lehet, hogy más még nem...
Na te nagy hondás vagy csika robantott ábrát nem tutsz valahol?
Valaki,valaki ,valaki
hello valaki todja hogy holl lehet megnézni a Honda cr 125-nek a robantot ábráját a servizelést
Gyárilag csak egyik,azt kitudja,lehet,hogy 3 vége van
nem az.

szívesen.
Valaki tudja hogy egy Honda cr 125 nek a hátso tengelye minda kétt vége menetese? meg köszöném a infot
Csak ügyesen
leszarom ha nem szigeteli a házam,de holnap nekem motoroznom kell! A boltok meg zárva!

de lehet átnézek én is a szomszédhoz!
Én má a szomszédét is elloptam
akkor bontom!
Meg tesszi a gyapot de hamar ki ég. Közet gyapot a leg jobb
boncsad
Kösz de edig el júttotam a tengely mind a két végén van menet vagy csak az egyiken?Mert én úgy vesszem észre hogy minda ketön csak az egyik nem jönn le vagy tévrdek?
azt viszont nekem is megmondhatná valaki, hogy jó e a kipuffba az a gyapot amit a tető alá szoktak tenni szigetelésnek?
Mert ha jó akkor holnap kibontom a tetőmet!
24es anya le--láncfeszítő távtartó le--és kocogtasd ki a tengelyt!
Nincs más amitől ne jönne ki! Talán kicsit rárohadt a csapágyra.
Segitsen valaki vettem egy cr 125-öt 1986-os évjárat és nem tudom ki huzni a hátso kerék tengelyét mi a menete?
de viszont faszán fel van polírozva,végül is ez számít egy krossznál
olyan 950körül gondoltam adatlapomon van kép de ha dobsz egy mail címet akkor küldök képet