...mondjuk a segédváz faszául el van törve, de úgy nézem már valaki próbálta taknyolni is, 'hál istennek úgy, hogy még a légszűrőházat se vette ki, hanem ott a helyén. Na ez ám a szép munka! (a másik oldal nem látszik, ....lehet hogy ott is?).
Hali mindenki! Lenne egy kérdésem. Valaki nem tud internetes oldalt ahol fent van a 2003-as honda cr250r motor blockjának részletes szerelési rajza? Ha valaki tud légyszi linkelje be! Köszi
jó lesz az,csináld csak! ne hallgass itt senki másra legjobb ha az ember a saját motorján gyakorol,főleg hogy szakembernek készülsz.ha nem jön ki valamelyik csavar,keress hozzá nagyobb,nehezebb szerszámot!nálam mindíg beválik
Hali mindenki! Lenne egy kérdésem. Valaki nem tud internetes oldalt ahol fent van a 2003-as honda cr250r motor blockjának részletes szerelési rajza? Ha valaki tud légyszi linkelje be! Köszi
öööö..mindenféle kiröhögés nélkül! Az tény, hogy valahol el kell kezdeni, de szerintem is először csinálja valaki hozzáértő. És talán nézd végig mit csinál, el fogja mondani az alapokat is remélem,hogy a blokk az az ami a vázba van! és a lendkerék meg benne a blokkban.Ergó nem a lendkerék fogja a blokkot a vázhoz!
...legalább valami halvány fogalmad lenne a motor működéséről te! Ha te fogsz nekiállni, csak megnehezíted majd előre egy hozzáértő munkáját (mert hogy te össze nem fogod tudni rakni, ebben 100 %-ig biztos vagyok)! ...és ez most nem kúrogatás! Segít az ember persze, na de megtanítani nem fogunk (meg őszintén szerintem nem is akarunk). Tapasztalatokat tudunk cserélni, meg ha valaki rászaladt már valamire, akkor okulásként elmondja, de szerelni kicsit más dolog! A járműszerelést éveken keresztül tanítják különböző iskolákban. Ez a mutatvány innen a fórumról nem fog működni! ...és most ezen nem kell megsértődnöd! (azt a részét meg nem is feszegetem, hogy szerintem ezért a kérdésért még ki is fognak egy páran röhögni) Ha nem tennél mást, csak körbenéznéd a blokkot, akkor is láthatnád, hogy hol/milyen csavarok rögzítik a vázhoz. Elég nagy hülyeséget kérdeztél.
Hawyy! Nem rossz indulatból mondom, de szerintem keress valakit, aki ért hozzá, mert ennek így nem lesz jó vége. ...és ezt nagyon komolyan mondom! Basszus! A főtengelyt ki kell venni a blokkból, hogy a blokkot ki lehessen szedni a vázból? A lendkerék pedig a főtengelyen van. ? Halálosan komolyan mondom: TE NE KEZDJ HOZZÁ! Ez így nem fog menni!
Hali! Érdekes volt, amit elmeséltél, biztosan nagyon sok igazság van benne. Nektek összehasonlíthatatlanul nagyobb a tapasztalatotok, úgy hogy feltétel nélkül elhiszem!
cső mester,voltam szakinál, szerintük elektromos baja van a szerkezetnek,de picit elvörösödtek,adtak egy telefonszámot és megmutatták merre van a kijárat még szerencse hogy ennyire értenek hozzá a szervízben
Tudnál képet küldeni?
ilyeneket írni...
miért írják azt hogy nem cr teló?
pedig tuti az
Szerintetek is gagyi ennek a motornak a telója? A kép elég furi, és nincs benne himba, össze van rogyva!
pedig elég jó a teló
Köszi....
igazatok van,de akkoris szét kell kapnom egyszer.
akkor majd szétesik alattam,megér annyit,hogy én csináljam
elviekben autószerelő leszek
de amúgy gondoltam.
lejön az az alaplap,és azután van a lendkerék igaz?
ahhoz le kell húzni a lendkereket,hogy kilehessen venni a blokkot?